Τελευταία Νέα

Διαβάστε και ενημερωθείτε με τα πιο πρόσφατα νέα, αποφάσεις και δελτία τύπου του Δήμου Αρταίων.

Ξεκινούν την Δευτέρα 22 Μαΐου, οι αιτήσεις για εγγραφές – επανεγγραφές βρεφών και νηπίων στους Παιδικούς & Βρεφονηπιακούς Σταθμούς του Δήμου Αρταίων

19 Μαΐου 2023

Ξεκινούν την Δευτέρα 22 Μαΐου, οι αιτήσεις για εγγραφές – επανεγγραφές βρεφών και νηπίων στους Παιδικούς & Βρεφονηπιακούς Σταθμούς του Δήμου Αρταίων, χωρίς να είναι απαραίτητη η μετακίνηση του γονέα – κηδεμόνα στα γραφεία της Διεύθυνσης Προσχολικής Αγωγής για τον σκοπό αυτό.

Οι αιτήσεις για το σχολικό έτος 2023-2024 υποβάλλονται υποχρεωτικά ηλεκτρονικά μέσω του διαδικτυακού τόπου https://polarta.intellisoft.gr/. Η περίοδος υποβολής αιτήσεων ορίζεται από 22 Μαΐου 2023 έως και 19 Ιουνίου 2023 (ώρα 24:00).

Υπενθυμίζουμε ότι οι ενδιαφερόμενοι γονείς θα πρέπει να προβούν και στην υποβολή αίτησης στην ΕΕΤΑΑ www.eetaa.gr για το «Πρόγραμμα προσχολικής αγωγής και δημιουργικής απασχόλησης παιδιών», όταν ανακοινωθεί η έναρξη της διαδικασίας, ώστε να αποκτήσουν VOUCHER. Η εγγραφή παιδιών μέσω ΕΣΠΑ είναι δωρεάν.

Για περισσότερες πληροφορίες και οδηγίες ανατρέξτε στις Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες και στην κατηγορία e-αιτήσεις, στην ιστοσελίδα του Δήμου Αρταίων https://www.arta.gr/preschool/.

Επιπλέον μπορείτε απευθυνθείτε στα τηλέφωνα επικοινωνίας 2681021000 – 2681021006 και στο e-mail paidikoi@arta.gr.