Εγγραφές – Επανεγγραφές Βρεφών & Νηπίων στους Παιδικούς Βρεφονηπιακούς Σταθμούς

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ
ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ- ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ

Οι αιτήσεις εγγραφής-επανεγγραφής βρεφών και νηπίων στους Παιδικούς – Βρεφονηπιακούς Σταθμούς για το σχολικό έτος 2023-2024, υποβάλλονται υποχρεωτικά ηλεκτρονικά μέσω του διαδικτυακού τόπου https://polarta.intellisoft.gr/.

Η περίοδος υποβολής αιτήσεων για τις εγγραφές – επανεγγραφές βρεφών και νηπίων στους Παιδικούς & Βρεφονηπιακούς Σταθμούς του ΝΠΔΔ «Κ.Κ.Μ.Π.Α.Π.» Δήμου Αρταίων ορίζεται από 22 Μαΐου 2023 έως και την 19η Ιουνίου 2023 (ώρα 24:00).

  • Τα βρέφηΝα έχουν συμπληρώσει τους 15 μήνες (κατά την έναρξη της σχολικής χρονιάς).
  • Τα προνήπια: Να έχουν συμπληρώσει τα δύο έτη και έξι μήνες (κατά την έναρξη της σχολικής χρονιάς) και μέχρι την εγγραφή τους στην δίχρονη υποχρεωτική προσχολική εκπαίδευση δηλ. παιδιά που έχουν ημερομηνία γέννησης από 01/01/2020 και μετά.

Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν ύστερα από αξιολόγηση και μοριοδότηση των αιτήσεων σύμφωνα με το άρθρο 3 του Κανονισμού Λειτουργίας  και απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου και αφού ολοκληρωθεί η διαδικασία των εγγραφών μέσω ΕΣΠΑ για την υλοποίηση του «Προγράμματος προσχολικής αγωγής και δημιουργικής απασχόλησης παιδιών».

Υπενθυμίζουμε ότι οι ενδιαφερόμενοι γονείς θα πρέπει να προβούν και στην υποβολή αίτησης στην ΕΕΤΑΑ www.eetaa.gr για το «Πρόγραμμα προσχολικής αγωγής και δημιουργικής απασχόλησης παιδιών», όταν ανακοινωθεί η έναρξη της διαδικασίας, ώστε να αποκτήσουν VOUCHER. Η εγγραφή παιδιών μέσω ΕΣΠΑ είναι δωρεάν.

Για οποιαδήποτε πληροφορία απευθυνθείτε στα τηλέφωνα επικοινωνίας 2681021000 – 2681021006 και στο email paidikoi@arta.gr και στο www.arta.gr.

ΓΕΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ

Ο ενδιαφερόμενος γονέας πρέπει να δημιουργήσει λογαριασμό χρήστη πατώντας το link https://polarta.intellisoft.gr/. Στην περιοχή «Αίτηση Εγγραφής Νέου Χρήστη» συμπληρώνει τα απαραίτητα στοιχεία (Όνομα, Επίθετο, e-mail, Κωδικός, Επιβεβαίωση Κωδικού).

Αφού ολοκληρωθεί η εγγραφή χρήστη και εισέλθετε στην πλατφόρμα, θα πρέπει πρώτα να καταχωρήσετε το παιδί και εν συνεχεία να υποβάλετε αίτηση.

Αναλυτικές πληροφορίες για την εγγραφή χρήστη και την καταχώρηση αίτησης θα βρείτε στο συνημμένο αρχείο με τίτλο «Οδηγίες για τη χρήση του preschool».

  • Συμπληρώνετε τα στοιχεία και των δύο γονέων, εκτός εάν πρόκειται για μονογονέα
  • Στην επιλογή του Σταθμού επιλέγετε υποχρεωτικά έναν Σταθμό – τον πλησιέστερο στη διεύθυνση κατοικίας σας – και προαιρετικά τυχόν επιπλέον επιλογές.
  • Στην περίπτωση επανεγγραφής παιδιού τσεκάρετε το κουτάκι της Επανεγγραφής.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Στο σημείο που καλείστε να «ανεβάσετε» (upload) τα δικαιολογητικά της αίτησης, σας ενημερώνουμε ότι προς διευκόλυνση των γονέων, υπάρχει η δυνατότητα να ανεβάσετε οποιασδήποτε μορφής αρχείο δηλ. έγγραφο WORD, έγγραφο PDF, σκαναρισμένα έγγραφα ή φωτογραφίες εγγράφων.

Τα δικαιολογητικά που απαιτούνται για την υποβολή της αίτησης θα τα βρείτε αναλυτικά στο συνημμένο αρχείο με τίτλο «ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ».

ΠΡΟΣΟΧΗ: Προτείνουμε να αποθηκεύετε προσωρινά την αίτησή σας και μόνο όταν είστε βέβαιοι για την ορθότητα της συμπλήρωσής της να προβείτε σε Υποβολή. ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΛΛΑΓΕΣ.

Για την πορεία της αίτησης σας θα ενημερώνεστε με e-mail (στη διεύθυνση e-mail που δηλώσατε κατά την εγγραφή σας) αλλά και από την αρχική σελίδα του λογαριασμού σας στο https://polarta.intellisoft.gr/.

ΥΠΟΒΟΛΗ VOUCHER ΕΣΠΑ (νέο)

Όσοι γονείς/κηδεμόνες λάβετε VOUCHER, μπορείτε να το καταχωρήσετε στην εφαρμογή Preschool https://polarta.intellisoft.gr/, επιλέγοντας την Υποβολή Voucher, σύμφωνα με τις «Οδηγίες για τη χρήση του preschool».

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ

1. ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ preschool

2. ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

3. ΑΤΟΜΙΚΗ ΚΑΡΤΑ ΥΓΕΙΑΣ ΠΑΙΔΙΟΥ

4. ΠΙΝΑΚΑΣ ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗΣ

5. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

6. ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΣΤΑΘΜΩΝ