Τελευταία Νέα

Διαβάστε και ενημερωθείτε με τα πιο πρόσφατα νέα, αποφάσεις και δελτία τύπου του Δήμου Αρταίων.

Η καρδιά των νέων, της μουσικής, της διασκέδασης, του αθλητισμού χτυπά στο Παραποτάμιο Πάρκο: όλα έτοιμα για ένα διήμερο που τα περιλαμβάνει όλα!

14 Ιουνίου 2023

Πέμπτη 15 Ιουνίου και Παρασκευή 16 Ιουνίου «Γιορτή Νέων» στο Παραποτάμιο Πάρκο της Άρτας

Αντίστροφα μετράμε για τη μεγάλη γιορτή των νέων στο Παραποτάμιο Πάρκο της πόλης μας, αφού αύριο Πέμπτη 15 Ιουνίου και την Παρασκευή 16 Ιουνίου 2023, ξεκινά για πρώτη φορά το διήμερο που ετοίμασε η Δημοτική αρχή και αγκαλιάστηκε ήδη από φορείς και συλλόγους.

Όλα είναι έτοιμα για να ξεκινήσει ένα δυνατό διήμερο που περιλαμβάνει: μαθητικές μουσικές σκηνές, τουρνουά σκακιού, επίδειξη VR γυαλιών, τοίχο αναρρίχησης, κλόουν, face painting, επίδειξη πτήσεων και κατασκευές αερομοντελισμού, στίβο αγωνισμάτων, ξύλινες κατασκευές, πρώτες βοήθειες, παιχνίδια ανακύκλωσης, μοντελισμό, φουσκωτά, bubble balls, τουρνουά 7×7, bazaar, Nerf games, περπάτημα-τρέξιμο, δενδροφύτευση, ποδηλατικές επιδείξεις, παιχνίδια κυκλοφοριακής αγωγής και ενημέρωση για θέματα υγείας.

Η Δημοτική Αρχή ευχαριστεί θερμά για την συμμετοχή και υποστήριξη τους: τον Σύλλογο Δρομέων Άρτας, την Τροχαία Άρτας, την 1η ΤΟΜΥ Άρτας, τον Ποδηλατικό Όμιλο Άρτας, τη Δόξα Άρτας – τμήμα Ποδοσφαίρου, την Αερολέσχη Άρτας, τη Λέσχη Μοντελιστών Άρτας, τον Αθλητικό Σύλλογο Πύρρος Άρτας – τμήμα Σκακιού, την επιχείρηση ΙΟΝ, τον Ερυθρό Σταυρό Άρτας, την Ο.ΑΝ.Ε.ΑΝ. Άρτας, την ΔΟΑΚ Άρτας, τους Επιστήθιους Φίλους, το 1ο Σύστημα Προσκόπων Άρτας, κ.α.

Σε δηλώσεις του ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Νίκος Λιόντος κατά την σημερινή συνέντευξη Τύπου που παραχωρήθηκε στα τοπικά ΜΜΕ με τους συμμετέχοντες, ανέφερε: «Έχουμε ετοιμάσει ένα πραγματικά εκπληκτικό διήμερο με ποίκιλες δράσεις και εκδηλώσεις. Τέτοιο διήμερο με τόσο πλούσιο περιεχόμενο πραγματικά δεν έχουμε ξαναζήσει. Ένα μεγάλο ευχαριστώ ως Δημοτική αρχή σε όλους του φορείς και τους Συλλόγους που συμμετέχουν και στέκονται πάντα δίπλα μας. Ένα μεγάλο ευχαριστώ επίσης και επί προσωπικού στον Δήμαρχο μας, τον Χρήστο Τσιρογιάννη που μας δίνει πάντα και εμάς την ευκαιρία να κάνουμε πράξη όσα ονειρευόμαστε για την Άρτα μας».

Υπενθυμίζεται πώς για να δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα όλων των εκδηλώσεων μπορείτε να σκανάρετε το QR Code της αφίσας, ή να επισκεφτείτε τα επίσημα site του Δήμου Αρταίων www.arta.gr και www.discoverarta.gr.