Τελευταία Νέα

Διαβάστε και ενημερωθείτε με τα πιο πρόσφατα νέα, αποφάσεις και δελτία τύπου του Δήμου Αρταίων.

Ύστερα από κυβερνητική απόφαση ακυρώνονται οι προγραμματισμένες Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Αρταίων

24 Δεκεμβρίου 2021

Στην ακύρωση όλων των εκδηλώσεων που ήταν προγραμματισμένες από σήμερα Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου 2021, προχώρα ο Δήμος Αρταίων ύστερα, από την κυβερνητική απόφαση για Πανελλαδική ματαίωση των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων των Δήμων.

«Με αίσθημα ευθύνης, λόγω της αύξησης των κρουσμάτων Covid- 19, προχωράμε σε ακύρωση των προγραμματισμένων μας εκδηλώσεων. Η κυβερνητική απόφαση για πανελλαδική ματαίωση όλων των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων που είχαν προγραμματίσει οι Δήμοι, δυστυχώς ακυρώνει και το πρόγραμμα του Δήμου μας .Εύχομαι αυτή να είναι η τελευταία χρονιά, που οι συνθήκες θα μας επιβάλλουν κάτι παρόμοιο. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση», ανέφερε σε σχετική του δήλωση o Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Νίκος Λιόντος.

Η λειτουργία της Δημοτικής Πινακοθήκης «Έκθεση Γιάννης Μόραλης – Στη Γενέτειρα», η λειτουργία της έκθεση «ΕΝΤΕΥΞΙΣ» – Έκθεση φωτογραφίας 20 φωτογραφικών ομάδων απ’ όλη την Ελλάδα στα δημοτικά καταστήματα στον Αγ. Δημήτριο (κτίρια ΣΕΣ), καθώς και το πρόγραμμα των μουσικών περασμάτων της Φιλαρμονικής του Μ/Φ «ΣΚΟΥΦΑΣ» θα συνεχιστούν κανονικά τηρώντας τα ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα.