Τελευταία Νέα

Διαβάστε και ενημερωθείτε με τα πιο πρόσφατα νέα, αποφάσεις και δελτία τύπου του Δήμου Αρταίων.

Xωρίς δημοτικά τέλη τα καταστήματα από το ύψος του Αγίου Γεωργίου έως το Μονοπλιό

24 Μαΐου 2023

Με εισήγηση της Δημοτικής Αρχής, που επικυρώθηκε και στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο, τα καταστήματα που βρίσκονται επί των οδών που γίνονται σε εξέλιξη έργα για το Open Mall, αποφασίστηκε να απαλλαγούν από την υποχρέωση πληρωμής Δημοτικών Τελών.

Έτσι, τα καταστήματα από το ύψος του Αγίου Γεωργίου έως το Μονοπλιό δεν θα πληρώνουν τέλη, τόσο κατά την τρέχουσα περίοδο των εργασιών, όσο και για όλο το 2023.

Η απόφαση αυτή της Δημοτικής Αρχής, έρχεται ως συνέχεια της συνάντησης που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο με τους καταστηματάρχες, καθώς ο Δήμος επιθυμεί να έχει πάντα ανοιχτούς διαύλους επικοινωνίας με όλες τις κοινωνικές ομάδες.

Επίσης, μετά από εισήγηση του Δημάρχου στην ΔΕΥΑΑ και η δημοτική επιχείρηση προχώρα στην απαλλαγή των τελών ύδρευσης για όλο το 2023, για τα εν λόγω καταστήματα.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά την κατάθεση δικαιολογητικών (αίτηση, λογαριασμό ΔΕΗ, γνωστοποίηση λειτουργίας καταστήματος) οι επιχειρηματίες μπορούν να επικοινωνούν στο τηλ. 26813-62272, αρμόδια υπάλληλος της Διεύθυνσης Οικονομικών του Δήμου Αρταίων κα. Ζωή Χρήστου, ενώ για την Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Άρτας, μπορούν να επικοινωνούν στα τηλ. 26810 78768, 26810 70311.