Τελευταία Νέα

Διαβάστε και ενημερωθείτε με τα πιο πρόσφατα νέα, αποφάσεις και δελτία τύπου του Δήμου Αρταίων.

Ξεκινούν οι ασφαλτοστρώσεις εντός και εκτός οικισμών σε Παντάνασσα και Καμπή

24 Αυγούστου 2023

Έως την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου, η δημοπράτηση του έργου.

Το αμέσως επόμενο διάστημα και συγκεκριμένα στις 15 Σεπτεμβρίου 2023, δημοπρατείται και μπαίνει σε τροχιά υλοποίησης ένα ακόμη σημαντικό έργο για την περιοχή της Παντάνασσας και για την περιοχή της Καμπής, αυτό της «ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΗΣ ΔΡΟΜΩΝ ΣΕ ΑΓΙΟ ΝΙΚΗΤΑ ΠΑΝΤΑΝΑΣΣΑΣ ΚΑΙ ΚΑΜΠΗ». Η δαπάνη κατασκευής του έργου συνολικού προϋπολογισμού 168.000 ευρώ, καλύπτεται από δημοτικούς πόρους.

Ειδικότερα οι εργασίες αφορούν τη νέα ασφαλτόστρωση δρόμων εντός και εκτός οικισμών και συγκεκριμένα για την περιοχή της Παντάνασσας, τα σημεία παρέμβασης ξεκινούν από το κοιμητήριο έως τον Άγιο Νικήτα, ενώ για την Καμπή οι εργασίες εκτείνονται εντός του οικισμού και εκτός οικισμού Καμπής (θέση Μπαλαφαίικα).

Η δημοπράτηση θα σημάνει την αρχή της υλοποίησης ενός χρόνιου αιτήματος των Πρόεδρων, των Τοπικών Συμβουλίων και των κατοίκων, ενώ πολύ σημαντικό είναι το γεγονός πως πρόκειται να δημιουργηθούν πλήρως ασφαλείς υποδομές τόσο για τους κατοίκους, όσο και τους αγρότες των περιοχών.

Περισσότερες πληροφορίες και τυχόν διευκρινήσεις, παρέχονται στην ηλεκτρονική σελίδα https://www.arta.gr, στην κατηγορία Επικαιρότητα – Προκηρύξεις.