Τελευταία Νέα

Διαβάστε και ενημερωθείτε με τα πιο πρόσφατα νέα, αποφάσεις και δελτία τύπου του Δήμου Αρταίων.

Ξεκίνησε η διανομή προϊόντων για το Πάσχα, από το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Αρταίων

18 Απριλίου 2022

Χρ. Τσιρογιάννης: «Πακέτο αγάπης» από το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου μας.

Αρνί, μοσχαρίσιο κρέας, κοτόπουλο νωπό, χοιρινές μπριζόλες, ελαιόλαδο, αλεύρι, ζάχαρη, τοματοχυμός, κριθαράκι, ρύζι, μακαρόνια, περιλαμβάνει το «πακέτο αγάπης» που διανέμει στους δικαιούχους του το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Αρταίων, από σήμερα Μεγάλη Δευτέρα.

Η πασχαλινή διανομή του Κοινωνικού Παντοπωλείου έχει ήδη ξεκινήσει και ολοκληρώνεται τη Μεγάλη Τετάρτη στις εγκαταστάσεις της δομής. Εκεί εξυπηρετούνται 178 οικογένειες, ανάμεσά τους περίπου 130 παιδιά.

Επίσης θα διανεμηθούν μωρομάντηλα και μάσκες για παιδιά ηλικίας έως 6 ετών, στους εγκεκριμένους ωφελούμενους του Κοινωνικού Φαρμακείου.

Αυτονόητα, η διανομή πραγματοποιείται με όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας με προγραμματισμένο ραντεβού από τους δικαιούχους.

Τα προϊόντα προέρχονται από πόρους του Δήμου, αλλά και δωρεές πολιτών, φορέων, συλλόγων και επιχειρήσεων και διατίθενται εντελώς δωρεάν στους ωφελούμενους του κοινωνικού παντοπωλείου του Δήμου Αρταίων.

Ο Δήμος Αρταίων ευχαριστεί όλους όσοι συνεισφέρουν σ΄ αυτή τη μεγάλη δράση αλληλεγγύης και εύχεται σε όλους, Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα.