Τελευταία Νέα

Διαβάστε και ενημερωθείτε με τα πιο πρόσφατα νέα, αποφάσεις και δελτία τύπου του Δήμου Αρταίων.

Ξεκίνησαν τα μαθήματα εκμάθησης ηλεκτρονικών υπολογιστών για τους ηλικιωμένους συμπολίτες μας από το ΚΑΠΗ

16 Ιανουαρίου 2019

«ΧΡ. ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗΣ: «Στηρίζουμε με δράσεις την τρίτη ηλικία»

Επίσκεψη στα μαθήματα ηλεκτρονικών υπολογιστών για ηλικιωμένους που πραγματοποιούνται από το ΚΑΠΗ του Δήμου Αρταίων πραγματοποίησε σήμερα το μεσημέρι ο Δήμαρχος Αρταίων Χρήστος Τσιρογιάννης. Μαζί του ήταν ο Πρόεδρος του ΚΚΜΠΑΠ Γιώργος Πανέτας.

Τα μαθήματα ξεκίνησαν από την περασμένη Δευτέρα, στα πλαίσια του προγράμματος «Όλοι Μαζί Μπορούμε και στη Γνώση» και πραγματοποιούνται κάθε Δευτέρα και Τετάρτη από τις 13:00 έως τις 15:00 στις εγκαταστάσεις του Εκπαιδευτικού Οργανισμού «Σύνολο». Στόχος είναι η εκμάθηση και η ενίσχυση της κοινωνικότητας των ατόμων της Τρίτης Ηλικίας σε ένα ευχάριστο και φιλικό περιβάλλον. Τα μαθήματα είναι δωρεάν ενώ για πληροφορίες αλλά και δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να  καλούν στο τηλέφωνο 26810 – 70165.

«Θέλω να συγχαρώ τα μέλη του ΚΑΠΗ και τους ηλικιωμένους συμπολίτες μας που συμμετέχουν σε αυτή την πολύ ενδιαφέρουσα δράση. Η εκμάθηση ηλεκτρονικών υπολογιστών δεν είναι ένα προνόμιο μόνο των νεότερων ηλικιών. Υπό αυτό το πρίσμα, οι …αιώνιοι έφηβοι που συμμετέχουν και θα συμμετέχουν είναι άξιοι συγχαρητηρίων! Ο Δήμος μας θα συνεχίσει με πρωτοβουλίες που ενθαρρύνουν τη συμμετοχική δραστηριότητα της τρίτης ηλικίας. Είναι άνθρωποι με μεγάλη εμπειρία που τους θέλουμε δίπλα μας!» ανέφερε σε δήλωσή του ο Δήμαρχος Αρταίων Χρήστος Τσιρογιάννης.