Τελευταία Νέα

Διαβάστε και ενημερωθείτε με τα πιο πρόσφατα νέα, αποφάσεις και δελτία τύπου του Δήμου Αρταίων.

Ξεκίνησαν οι εργασίες ασφαλτόστρωσης αγροτικών δρόμων στο Γλυκόριζο

25 Ιουλίου 2019

ΧΡ.ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗΣ: «Ενισχύουμε με έργα τους αγρότες και τις επιχειρήσεις του πρωτογενή τομέα»

Ξεκίνησαν  οι εργασίες  ασφαλτόστρωσης αγροτικών δρόμων στο Γλυκόριζο από το  Δήμο Αρταίων. Το έργο προϋπολογισμού 360.000 ευρώ, αφορά την ασφαλτόστρωση αγροτικών δρόμων σε διάφορα σημεία  στις περιοχές Γλυκορίζου και Κεραματών, συνολικού μήκους 4 χιλιομέτρων περίπου.

Το έργο αυτό θα βοηθήσει τον πρωτογενή τομέα, ενώ με τη βελτίωση της βατότητας προς τις αγροτικές καλλιέργειες, θα ενισχυθούν οι παραγωγοί και κατ’ επέκταση θα ενισχυθεί η τοπική μας οικονομία.  

Στο σημείο βρέθηκε ο Δήμαρχος Αρταίων Χρήστος Τσιρογιάννης, ο οποίος δήλωσε: «Το έργο αυτό που  πραγματοποιείται είναι πολύ σημαντικό για τους αγρότες. Οι ασφαλτοστρώσεις αγροτικών δρόμων αποτελούν πρώτη προτεραιότητα για εμάς, καθώς έτσι βοηθάμε τους αγρότες και τους κτηνό-πτηνοτρόφους της περιοχής μας να ενισχύσουν την παραγωγή τους και κατ’ επέκταση το εισόδημά τους. Για αυτό  αξιοποιούμε κάθε χρηματοδοτική ευκαιρία που υπάρχει. Το εν λόγω έργο ασφαλτόστρωσης  των 4 χιλιομέτρων που έχει ξεκινήσει, εντάσσεται στο έργο των 50 χιλιομέτρων ασφαλτοστρώσεων αγροτικών δρόμων σε όλος το εύρος του Δήμου Αρταίων, που έχουν δημοπρατηθεί και θα ξεκινήσουν το επόμενο διάστημα ».