Τελευταία Νέα

Διαβάστε και ενημερωθείτε με τα πιο πρόσφατα νέα, αποφάσεις και δελτία τύπου του Δήμου Αρταίων.

Βράβευση των συνταξιοδοτηθέντων υπαλλήλων από το Δήμο Αρταίων για την προσφορά και την αφοσίωση τους.

15 Ιανουαρίου 2024

Στον ετήσιο χορό του Σωματείου Εργαζομένων των Δήμων Περιφερειακής Ενότητας Άρτας, που έλαβε χώρα το Σάββατο 13 Ιανουαρίου 2024 στο κτήμα Μάρος, ο Δήμος Αρταίων βράβευσε τους εργαζομένους του, οι οποίοι συνταξιοδοτήθηκαν, σε κλίμα χαράς μα και συγκίνησης για τους ίδιους.
Στην εκδήλωση συμμετείχαν εργαζόμενοι όλων των Δήμων της Περιφερειακής Ενότητας Άρτας, κάτι που δείχνει και το ομαδικό πνεύμα συνεργασίας μεταξύ των Δήμων, παρουσία των Δημάρχων κ. Σιαφάκα Χριστόφορο, κ. Κωνσταντίνο Παπασιώζο, κ. Περικλή Μίγδο και κ. Χρήστο Χασιάκο. Την εκδήλωση επίσης τίμησε με την παρουσία του ο βουλευτής Άρτας κ. Στύλιος Γεώργιος.
Στα πλαίσια μιας συγκινητικής τελετής, ο Δήμος τίμησε και βράβευσε τους συνταξιούχους πλέον, εργαζόμενους, αναγνωρίζοντας με τον τρόπο αυτό τη σημαντική προσφορά τους στην υπηρεσία των Δημοτών και εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη του για τη συνεισφορά τους στην ευημερία και την ανάπτυξη της κοινότητας.
Ο Δήμαρχος Αρταίων, κ. Σιαφάκας Χριστόφορος, αφού ευχήθηκε καλή χρονιά σε όλους και απένειμε τιμητική πλακέτα στους συνταξιοδοτηθέντες υπαλλήλους, επισήμανε τα ακόλουθα: ¨Με ομαδικό πνεύμα συνεργασίας και αλληλοϋποστήριξης μπορούμε να προχωρήσουμε μπροστά, προσφέροντας το καλύτερο δυνατό στον τόπο μας. Θα είμαι σε αγαστή συνεργασία με τους Δημάρχους, αλλά και με τους υπαλλήλους του Δήμου¨.
Οι εργαζόμενοι που συνταξιοδοτήθηκαν και βραβεύτηκαν είναι οι: Νίκος Νικολάου, Παναγιώτα Δήμου, Χρυσάνθη Μέτου, Αντώνης Καρβέλας, Αικατερίνη Τσατσαρώνη, Ευσταθία Γέμου, Δημητρούλα Χήτα και Ελένη Καραγιώργου.
Ο Δήμος εύχεται στους συνταξιούχους του μια ζωή γεμάτη χαρά, υγεία, ικανοποίηση. Είθε να απολαμβάνουν τον ελεύθερο χρόνο τους με τα αγαπημένα τους πρόσωπα και δραστηριότητες ενδιαφέρουσες.