Τελευταία Νέα

Διαβάστε και ενημερωθείτε με τα πιο πρόσφατα νέα, αποφάσεις και δελτία τύπου του Δήμου Αρταίων.

Βράβευση για τους εθελοντές και χορηγούς του 6ου Δρόμου του Γιοφυριού

11 Απριλίου 2022

Με τη βράβευση των εθελοντών και των ανθρώπων που στήριξαν την μεγάλη αθλητική διοργάνωση του Δήμου, την Παρασκευή το βράδυ, στην κατάμεστη αίθουσα της «Διώνη» του Εκθεσιακού Κέντρου του Δήμου, έπεσε και τυπικά η αυλαία του 6ου Ημιμαραθωνίου «Ο Δρόμος του Γιοφυριού», που διοργάνωσε με απόλυτη επιτυχία ο Δήμος Αρταίων το Σάββατο 26 Μαρτίου και την Κυριακή 27 Μαρτίου.

Η καθιερωμένη, πλέον, εκδήλωση είχε σαν στόχο να τιμήσει και να προβάλλει το έργο των εθελοντών και των ανθρώπων που στηρίζουν την διοργάνωση του αγώνα. «Οι εθελοντές αποτελούν ένα πάρα πολύ σημαντικό κομμάτι κάθε επιτυχημένης διοργάνωσης του Δήμου μας και ιδιαίτερα του Δρόμου του Γιοφυριού», ανέφερε, αρχικά, στο χαιρετισμό του ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Νίκος Λιόντος.

Και συνέχισε: «Ευχαριστώ από καρδιάς όλους σας, εθελοντές και χορηγούς της εκδήλωσης του Δήμου μας, διότι η επιτυχία του αγώνα οφείλεται σε πολύ σημαντικό βαθμό στη δική σας προσφορά. Η σημερινή βράβευση είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμεΧαίρομαι πραγματικά, γιατί κάθε χρόνο όλο και περισσότεροι συμπολίτες μας επιθυμούν να βοηθήσουν», κατέληξε στο χαιρετισμό του ο κ. Λιόντος.

Υπενθύμισε, ακόμη, ότι ο Δήμος Αρταίων έχει θεσπίσει την Χάρτα και το Μητρώο του Εθελοντή, όπου μπορούν να ενταχθούν συμπολίτες όλων των ηλικιών, που επιθυμούν να προσφέρουν σε κάθε τομέα της κοινωνικής ζωής, μέσα από τις δράσεις που πραγματοποιεί ο Δήμος Αρταίων.

Παρέστησαν μεταξύ άλλων, ο Αντιδήμαρχος Αγροτικής Ανάπτυξης Μιχάλης Κοτσαρίνης, ο Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Κώστας Χαρακλιάς, ο Αντιπρόεδρος της Τ.Κ Αρταίων Γιώργος Γιαννούλης, ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Κεραματών Δημήτρης Κατσαρός, ο δημοτικός Σύμβουλος Χρήστος Γιώτης, εκπρόσωποι φορέων και εκπρόσωποι των Σωμάτων Ασφαλείας.