Τελευταία Νέα

Διαβάστε και ενημερωθείτε με τα πιο πρόσφατα νέα, αποφάσεις και δελτία τύπου του Δήμου Αρταίων.

Τρία σημαντικά αθλητικά γεγονότα την Κυριακή, 26 Ιουλίου 2020, στην Κορωνησία: 16ος Κολυμβητικός Διάπλους Αμβρακικού, το 3ο Koronisia Sprint Triathlon και ο Διάπλους με καγιάκ θαλάσσης

24 Ιουλίου 2020

Τρία σημαντικά αθλητικά γεγονότα, με το επίκεντρο στην Κορωνησία διοργανώνονται από τον Δήμο Αρταίων, αυτή την Κυριακή 26 Ιουλίου 2020. Ο λόγος για τον 16ο  Κολυμβητικό Διάπλου Αμβρακικού, το 3ο  Koronisia Sprint Triathlon και τον Διάπλου με καγιάκ θαλάσσης.

Οι πανελλαδικές συμμετοχές των αθλητών είναι ιδιαίτερα ικανοποιητικές, τόσο στις διοργανώσεις που έχουν καταστεί πλέον θεσμός, όσο στον Διάπλου με καγιάκ θαλάσσης που διοργανώνεται από τον Δήμο για πρώτη φορά, γεγονός που αποδεικνύει πως οι στοχευμένες προσπάθειες ανάδειξης της Κορωνησίας πιάνουν τόπο.

 Διαδικαστικά:

  • Στις 7 το πρωί της Κυριακής 26 Ιουλίου, ξεκινά ο Διάπλους από το λιμάνι της Βόνιτσας.
  • Στις 8:30 το πρωί της Κυριακής 26 Ιουλίου, ξεκινά από την παραλία της Κορωνησίας το 3ο Koronisia Sprint Triathlon (750μ κολύμβηση, 5χλμ τρέξιμο, 20χλμ ποδήλατο).
  • Στις 9:00 το πρωί δίνεται εκκίνηση του Διάπλου με καγιάκ (χωρίς διαγωνιστικό χαρακτήρα) με δύο διαδρομές 8 και 15 χλμ.
  • Ο δρόμος Άρτα- Κορωνησία, στο ύψος του Μουσείου, θα είναι κλειστός από τις 8:30 το πρωί έως τις 10 το πρωί, για την ασφαλή διεξαγωγή των παραπάνω.