Τελευταία Νέα

Διαβάστε και ενημερωθείτε με τα πιο πρόσφατα νέα, αποφάσεις και δελτία τύπου του Δήμου Αρταίων.

Τρέχουμε, δηλώνουμε τα αποτελέσματα σε εφαρμογή app και ενισχύουμε οικονομικά τα νοσοκομεία της χώρας μας

19 Ιουνίου 2020

Σε μία ακόμη δράση άθλησης και αλληλεγγύης συμμετέχει ο Δήμος Αρταίων, προσκαλώντας όλους τους πολίτες να λάβουν μέρος. Ο λόγος για το Virtual SNF Run, όπου οι πολίτες μπορούν να συμμετάσχουν εξ αποστάσεως στον αγώνα όπου αυτοί επιθυμούν, να δηλώσουν στην εφαρμογή τα αποτελέσματά τους και ταυτόχρονα, να ενισχύσουν οικονομικά τα νοσοκομεία της χώρας μας.

Η πρωτότυπη αλλά και τόσο ενδιαφέρουσα δράση, πραγματοποιείται με την αγαστή συνεργασία του Συλλόγου Δρομέων Άρτας, τους οποίους ο Δήμος ευχαριστεί θερμά για την γενικότερη συμβολή τους στα δημόσια πράγματα.

Ειδικότερα, όσον αφορά την δράση:

Στον εξ αποστάσεως αγώνα Virtual SNF Run, μπορείτε να επιλέξετε ποια ημέρα θα τρέξετε τη δική σας διαδρομή 5 χιλιομέτρων έως την Κυριακή 21 Ιουνίου 2020 και να δηλώσετε τα αποτελέσματά σας στην εφαρμογή του αγώνα.

Σε αυτόν τον αγώνα, εσείς αποφασίζετε πού θα τρέξετε. Στο πάρκο της πόλης, στους δρόμους του χωριού, ή και γιατί όχι στον διάδρομο, στον κήπο, στη βεράντα και στις σκάλες του σπιτιού σας.

Για περισσότερες πληροφορίες για τον τρόπο συμμετοχής στον αγώνα ακολουθείστε τον παρακάτω σύνδεσμο: Virtual SNF Run | 15 – 21 Ιουνίου.