Τελευταία Νέα

Διαβάστε και ενημερωθείτε με τα πιο πρόσφατα νέα, αποφάσεις και δελτία τύπου του Δήμου Αρταίων.

Τους διανομείς των ΕΛΤΑ Άρτας στηρίζει το Δημοτικό Συμβούλιο

26 Ιανουαρίου 2021

Θετική και ομόφωνη στήριξη στα αιτήματά τους

Τους διανομείς των ΕΛΤΑ Άρτας στηρίζει με θετική και ομόφωνη απόφασή του το Δημοτικό Συμβούλιο, όπως αποφασίστηκε στην πρόσφατη συνεδρίασή του. Ειδικότερα, το Δημοτικό Συμβούλιο συντάχθηκε με την επιστολή των διανομέων προς τη Διοίκηση των ΕΛΤΑ, όπου αναφέρεται μια σειρά από θέματα που χρήζουν επίλυσης, με σημείο αιχμής τη μείωση των θέσεων των ταχυδρόμων διανομής. Πρόκειται για ένα πρόβλημα που επίλυσή του θα βοηθήσει ώστε το έργο της διανομής να εκτελείτε απρόσκοπτα, πιο αποτελεσματικά και η εξυπηρέτηση των πολιτών να είναι ποιοτικότερη.

«Τα Ελληνικά Ταχυδρομεία είναι ο αρχαιότερος Οργανισμός στην Ελλάδα, με τεράστια διαχρονική προσφορά στην οικονομική –  πολιτιστική και περιφερειακή ανάπτυξη της χώρας, όπου μέσα σε αυτά τα χρόνια οι ταχυδρόμοι κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες εξυπηρετούσαν τους πολίτες. Είμαστε δίπλα τους και στηρίζουμε  το δίκαιο αίτημα των ταχυδρόμων διανομής των ΕΛΤΑ Άρτας», ανέφερε μεταξύ άλλων κατά την τοποθέτηση του ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Νίκος Λιόντος.

Σημειώνεται πως το ζήτημα αυτό, έθιξε και ο Δήμαρχος Αρταίων, Χρήστος Τσιρογιάννης, κατά την πρόσφατη τηλεδιάσκεψη που είχε με την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Εσωτερικών, και τους κκ Βορίδη και Πέτσα.