Τελευταία Νέα

Διαβάστε και ενημερωθείτε με τα πιο πρόσφατα νέα, αποφάσεις και δελτία τύπου του Δήμου Αρταίων.

Τώρα ο Δήμος ακόμη πιο κοντά στους πολίτες. Οι Τοπικοί Αντιδήμαρχοι κάθε Τετάρτη από τις 12:00 έως και τις 14:00 θα πραγματοποιούν επίσκεψη στις έδρες των Δημοτικών Ενοτήτων της αρμοδιότητας τους

31 Οκτωβρίου 2019

Ο Δήμος Αρταίων, θέλοντας να είναι δίπλα στον πολίτη, να συζητά και να επιλύει άμεσα όλα τα θέματα της καθημερινότητας, καθιερώνει κάθε εβδομάδα και συγκεκριμένα κάθε Τετάρτη, από τις 12:00 έως και τις 14:00, επίσκεψη των Τοπικών Αντιδημάρχων στις έδρες των Δημοτικών Ενοτήτων της αρμοδιότητας τους, προκειμένου να βρίσκονται στην διάθεση των Προέδρων, των Τοπικών Συμβούλων των φορέων αλλά και των κατοίκων.

Οι Αντιδήμαρχοι σε περιοχές αρμοδιότητάς τους:   

  • Γεώργιος Πανέτας: (Δ.Ε Βλαχερνών) Γραμμενίτσα, Βλαχέρνα, Κορφοβούνι, Γρίμποβο και οι οικισμοί: Έλατος και Χανόπουλο.
  • Παντελής Κωλέτσος: (Δ.Ε Αμβρακικού και Δ.Ε Φιλοθέης) Ανέζα, Πολύδροσο, Ράχη, Βίγλα, Γαβριά, Καλογερικό, Κορωνησία, Στρογγυλή, Ψαθοτόπι, Χαλκιάδες, Καλαμιά, Αγ. Σπυρίδωνας, Καλόβατος, Κιρκιζάτες, Ρόκκα, και ο οικισμός: Πλησιοί.
  • Κωνσταντίνος Χαρακλιάς: (Δ.Ε Αρταίων) η πόλη της Άρτας.
  • Νικόλαος Λιόντος: (χωριά και οικισμοί Δ.Ε Αρταίων) Κεραμάτες, Κωστακιοί, Λιμίνη και οι οικισμοί: Άγιοι Ανάργυροι, Γλυκόριζο, Εργατικές Κατοικίες.
  • Γεώργιος Μπουκουβάλας: (Δ.Ε Ξηροβουνίου) Αμμότοπος ,Αμπέλια, Δαφνωτή, Καμπή, Παντάνασσα, Πιστιανά, Ροδαυγή, Σκούπα και Φανερωμένη.