Τελευταία Νέα

Διαβάστε και ενημερωθείτε με τα πιο πρόσφατα νέα, αποφάσεις και δελτία τύπου του Δήμου Αρταίων.

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αισθητικής Ομαδικής Γυμναστικής θα φιλοξενηθεί στην Άρτα

23 Ιουνίου 2023

Xρήστος Τσιρογιάννης: «Εξελισσόμαστε σε πανελλήνιο αθλητικό κέντρο».

Μια ακόμη σπουδαία αθλητική διοργάνωση υψηλού επιπέδου, θα φιλοξενηθεί στις δημοτικές αθλητικές εγκαταστάσεις, ύστερα από συνεργασία της Δημοτικής Αρχής με τη Διοίκηση της ομάδας Α.Σ «Πύρρος» Ρυθμική και Αισθητική Ομαδική Γυμναστική.

Για το θέμα, είχε προσωπική επικοινωνία ο Δήμαρχος Αρταίων Χρήστος Τσιρογιάννης με τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Αισθητικής Ομαδικής Γυμναστικής, Γιώργο Βαϊόπουλο, τον Γενικό Γραμματέα Λάμπρο Κωνσταντή και τον Πρόεδρο του Πύρρου Χάρη Παπάζογλου, κατά τις πρόσφατες γυμναστικές επιδείξεις, που πραγματοποιήθηκαν στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο, τόσο της ενόργανης όσο και της ρυθμικής και αισθητικής γυμναστικής του Πύρρου Άρτας.

Έτσι μετά την Εθνική Γυναικών Πετοσφαίρισης, στην πάντα «φιλόξενη» Άρτα των μεγάλων διοργανώσεων, αθλήτριες γυμναστικής απ’ όλη την Ελλάδα θα αγωνιστούν χαρίζοντας ένα υπερθέαμα στους θεατές γεμάτο χορό, χάρη, λάμψη και ομορφιά.

«Χαίρομαι πραγματικά όταν σε αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου φιλοξενούνται μεγάλες και προσεγμένες αθλητικές διοργανώσεις αυτού του επιπέδου. Τα παιδιά, οι τεχνικοί και η διοίκηση του Α.Σ Πύρρος Άρτας, πραγματικά μας έχουν χαρίσει σπουδαίες διακρίσεις. Τους ευχαριστώ που καταφέραμε να φέρουμε ένα αθλητικό γεγονός τέτοιου επιπέδου στην πόλη μας», δήλωσε για το γεγονός ο Χρήστος Τσιρογιάννης.