Τελευταία Νέα

Διαβάστε και ενημερωθείτε με τα πιο πρόσφατα νέα, αποφάσεις και δελτία τύπου του Δήμου Αρταίων.

Σύσκεψη εργασίας στο Δήμο Αρταίων, με αρμόδιους Φορείς ενόψει της συγκομιδής των αγροτικών προϊόντων

27 Σεπτεμβρίου 2019

ΧΡ.ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗΣ: «Η καταγραφή, ο έλεγχος της νομιμότητας των αλλοδαπών απασχολουμένων και οι συνθήκες εργασίας και διαβίωσης τους τα θέματα που συζητήθηκαν».

Η καταγραφή και ο έλεγχος της νομιμότητας των απασχολούμενων μεταναστών που ζουν και εργάζονται στην Άρτα, αλλά και οι συνθήκες εργασίας και διαβίωσης τους, ενόψει της επικείμενης διαδικασίας συγκομιδής των αγροτικών προϊόντων ήταν τα θέματα που συζητήθηκαν στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Άρτας, υπό τον Δήμαρχο Αρταίων, Χρήστο Τσιρογιάννη.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο Αντιδήμαρχος Αγροτικής Ανάπτυξης του Δήμου Αρταίων, Παντελής Κωλέτσος, ο εκπρόσωπος της Αστυνομικής Διεύθυνσης Άρτας, κ. Κατσούλης, η Διευθύντρια της Διεύθυνσης Υγείας της Περιφερειακής Ενότητας Άρτας, κα. Βόϊδαρου, από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση, ο κ. Λιούκας, ο Επιθεωρητής Εργασίας Νομού Άρτας,  κ. Μπαρτσούλης, η Διευθύντρια Κοινωνικής Μέριμνας και Αθλητισμού Δήμου Αρταίων , κα. Βασιλάκη, η Διευθύντρια  Ανάπτυξης Δήμου Αρταίων, κα. Ανδρέου και ο Ανταποκριτής του ΟΓΑ του Δήμου Αρταίων, κ. Αγγέλης.

Αφού έγινε μια ουσιαστική συζήτηση και ενημέρωση από όλους τους παρευρισκόμενους πάνω σε θέματα αρμοδιοτήτων τους για τα ζητήματα αυτά, αποφασίστηκε σε συνεργασία με τα Τοπικά Συμβούλια να προβούν στις απαραίτητες ενέργειες.