Τελευταία Νέα

Διαβάστε και ενημερωθείτε με τα πιο πρόσφατα νέα, αποφάσεις και δελτία τύπου του Δήμου Αρταίων.

Σύσκεψη Δημάρχου Αρταίων με τους προέδρους των Δημοτικών Κοινοτήτων

12 Ιανουαρίου 2024

Σύσκεψη με τους προέδρους των Δημοτικών Κοινοτήτων του Δήμου Αρταίων είχε την Τετάρτη 10 Ιανουαρίου 2024, ο Δήμαρχος Αρταίων, κ. Χριστόφορος Σιαφάκας. Η συνάντηση έγινε παρουσία των Αντιδημάρχων στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου.

Ο κ. Σιαφάκας αφού ευχήθηκε καλή και δημιουργική θητεία, ζήτησε από τους Προέδρους να τεθούν οι άμεσες προτεραιότητες των κοινοτήτων και να καταγραφούν οι ανάγκες και τα προβλήματα που χρίζουν επίλυσης από την πρώτη σύγκλιση των τοπικών τους συμβουλίων.

Έκανε επίσης γνωστή την πρόθεσή του για προγραμματισμό των δράσεων που αφορούν τις κοινότητες (καθαρισμό δημόσιων χώρων, κόψιμο χόρτων , χαλικοστρώσεις, καλλωπισμούς κ.α) με τέτοιο τρόπο, ώστε οι πρόεδροι των δημοτικών κοινοτήτων να είναι έγκαιρα ενημερωμένοι και να έχουν με τη σειρά τους τον απαραίτητο χρόνο να ενημερώσουν και τους πολίτες.

Στη συνέχεια σε ένα πολύ φιλικό κλίμα δόθηκε ο λόγος σε όλους και αφού ευχήθηκαν καλή θητεία στο Δήμαρχο και τους συνεργάτες του, παρουσίασαν τα βασικά ζητήματα προς επίλυση, ενώ δεσμεύτηκαν για την άμεση συνεργασία και επικοινωνία με τη Δημοτική Αρχή, με στόχο τη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών.

Ο Δήμαρχος Αρταίων κ. Χριστόφορος Σιαφάκας μεταξύ άλλων τόνισε: «Είμαστε όλοι μαζί. Όλοι μαζί θα βαδίσουμε σε αυτό το δρόμο που αναλάβαμε τηρώντας την υπόσχεση που δώσαμε στους δημότες. Δεσμευτήκαμε για το καλύτερο αποτέλεσμα απ’ άκρη σ’ άκρη του Δήμου και αυτό θα υπηρετήσουμε. Καλή θητεία σε όλους μας».