Τελευταία Νέα

Διαβάστε και ενημερωθείτε με τα πιο πρόσφατα νέα, αποφάσεις και δελτία τύπου του Δήμου Αρταίων.

Συνταγογραφήσεις για τα μέλη των ΚΑΠΗ από γενικό ιατρό

12 Μαΐου 2020

Από την Παρασκευή 15 Μαΐου

Στο πλαίσιο των γενικότερων δράσεων που έχει αναπτύξει ο Δήμος Αρταίων για την αντιμετώπιση ζητημάτων που άπτονται της υγειονομικής κρίσης και ειδικότερα των ευπαθών ομάδων, ανακοινώνονται τα εξής:

Από την Παρασκευή 15 Μαΐου τα μέλη των ΚΑΠΗ θα μπορούν να προχωρούν σε συνταγογράφηση των φαρμάκων τους από γενικό ιατρό.

Συγκεκριμένα, η διαδικασία έχει ως εξής:

  1. Τα ατομικά βιβλιάρια υγείας των μελών θα παραδίδονται στην Ενισχυμένη Κοινωνική Δομή του Δήμου Αρταίων, που στεγάζεται προσωρινά στην Δημοτική βιβλιοθήκη στην οδό Φιλελλήνων.
  2. Υπάλληλος των ΚΑΠΗ, θα παραλαμβάνει και θα παραδίδει τα βιβλιάρια στην ιατρό.
  3. Η ιατρός αφού συνταγογραφήσει, θα επιστρέφει τα βιβλιάρια στον εντεταλμένο υπάλληλο και ακολούθως θα επιστρέφονται στους κατόχους τους.

Για οποιαδήποτε πληροφορία, σχετικά με την παραπάνω διαδικασία τα μέλη μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα 2681070165, 2681079125.

Ο Δήμαρχος Αρταίων Χρήστος Τσιρογιάννης και ο Πρόεδρος του  Κ.Κ.Μ.Π.Α.Π, Σωτήρης Χρηστούλης, θα ήθελαν να ευχαριστήσουν τον Διοικητική του Γενικού Νοσοκομείου Άρτας κ. Ντάκουλα Ευάγγελο, την Διευθύντρια του Κέντρου Υγείας Καλεντίνης, κα. Καραστεργίου Ευτυχία για την παραχώρηση της ιατρού, καθώς και την Ιατρό κα. Μαρτιάδου Ελένη, για τις υπηρεσίες που προφέρει στα μελή των ΚΑΠΗ του Δήμου Αρταίων.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με κυβερνητική απόφαση τα ΚΑΠΗ παραμένουν κλειστά.