Τελευταία Νέα

Διαβάστε και ενημερωθείτε με τα πιο πρόσφατα νέα, αποφάσεις και δελτία τύπου του Δήμου Αρταίων.

Συνεργασία Δήμου Αρταίων με Δήμο Γ. Καραϊσκάκη για την υλοποίηση έργων προϋπολογισμού 648.000€

27 Φεβρουαρίου 2019

Υπεγράφη μεταξύ του Δημάρχου Αρταίων Χρήστου Τσιρογιάννη και του Δημάρχου Γεωργίου Καραϊσκάκη Περικλή Μίγδου η σύμβαση για την υλοποίηση του έργου «Βελτίωση Εσωτερικής Οδοποιίας οικισμών Γ. Καραϊσκάκη», προϋπολογισμού 648.000€, στα πλαίσια του προγράμματος Interreg Ελλάδας-Αλβανίας.

Το έργο θα υλοποιηθεί από τις τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου Αρταίων, λόγω έλλειψης στελέχωσης στις αντίστοιχες υπηρεσίες του Δήμου Γεωργίου Καραϊσκάκη.

«Στην Αυτοδιοίκηση η συνεργασία είναι απαραίτητη και χρήσιμη προς όφελος των δημοτών. Ως Δημοτική Αρχή Αρταίων συνεχίζουμε να αποδεικνύουμε με πράξεις ότι είμαστε υπέρ των συνεργασιών που πάνε τον τόπο μας μπροστά, καθώς έχουμε ήδη υλοποιήσει έργα, τόσο στο Δήμο Γεωργίου Καραϊσκάκη, όσο και στο Δήμο Κεντρικών Τζουμέρκων. Βλέπουμε τον τόπο μας συνολικά και στηρίζουμε ο ένας Δήμος τον άλλον, για να μην χαθούν από την περιοχή μας χρηματοδοτικοί πόροι που θα βοηθήσουν στη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών» αναφέρει σε δήλωσή του ο Δήμαρχος Αρταίων Χρήστος Τσιρογιάννης.