Ανακοινώσεις

Διαβάστε και ενημερωθείτε με τα πιο πρόσφατα νέα, αποφάσεις και δελτία τύπου του Δήμου Αρταίων.

Συνεργασία Δήμου Αρταίων και Οργανισμού Zero Stray Pawject με τον Κυνηγετικό Σύλλογο Άρτας

24 Μαΐου 2024

Δωρεάν ηλεκτρονικό τσιπάρισμα των σκύλων

Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Άρτας «Η Άρτεμις» και ο Δήμος Αρταίων σε συνεργασία με τον Οργανισμό Zero Stray Pawject που χρηματοδοτεί τη δράση, στηρίζουν έμπρακτα τα μέλη του Συλλόγου και προσφέρουν ΔΩΡΕΑΝ ηλεκτρονική σήμανση των σκύλων (τοποθέτηση chip).

Είναι σημαντικό να τονιστεί η εξαιρετική ωφέλεια του προγράμματος ΔΩΡΕΑΝ ηλεκτρονικού τσιπαρίσματος των σκύλων. Η πρωτοβουλία αυτή συμβάλλει ουσιαστικά στην προστασία και την ασφάλεια των ζώων, διασφαλίζοντας ότι μπορούν να εντοπιστούν εύκολα σε περίπτωση απώλειας. Παράλληλα, ενισχύει τη συνείδηση ευθύνης και φροντίδας προς τα ζώα και αποτελεί ένα σημαντικό βήμα για τη διατήρηση της δημόσιας υγείας και ασφάλειας. Προτρέπουμε τους ιδιοκτήτες σκύλων να εκμεταλλευτούν αυτή την ευκαιρία και να δηλώσουν άμεσα συμμετοχή, συμβάλλοντας με αυτόν τον τρόπο στην ευημερία των τετράποδων μελών της.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τα γραφεία του Κυνηγετικού Συλλόγου στο τηλέφωνο 26810-73804, δηλώντας άμεσα συμμετοχή (ονοματεπώνυμο και αριθμό σκύλων) για τήρηση σειράς προτεραιότητας.