Τελευταία Νέα

Διαβάστε και ενημερωθείτε με τα πιο πρόσφατα νέα, αποφάσεις και δελτία τύπου του Δήμου Αρταίων.

Συνεδρίασε η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Αρταίων: Διαγωνισμοί για δημοτική οδοποιία και συντήρηση ηλεκτροφωτισμού σε εξέλιξη

29 Μαΐου 2020

Με στόχο την κάλυψη αναγκών που βελτιώνουν την καθημερινότητα του πολίτη, συνεδρίασε και έλαβε έγκριση η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Αρταίων. Μεταξύ των θεμάτων που εγκρίθηκαν είναι και το πλύσιμο των κοινόχρηστων χώρων, η έγκριση πρακτικών διαγωνισμών για έργα οδοποιίας στην ΔΕ Φιλοθέης, σε Τ.Κ. Καλογερικού και Τ.Κ. Ανέζας Δ.Ε. Αμβρακικού και αλλού, καθώς και η προμήθεια υλικών συντήρησης δικτύου ηλεκτροφωτισμού.

Πιο συγκεκριμένα, η Οικονομική Επιτροπή προχώρησε σε έγκριση για τα παρακάτω:

  1. Έγκριση μελέτης για την εργασία «Πλύσιμο κοινόχρηστων χωρών».
  2. Έγκριση Πρακτικού διαγωνισμού του έργου «Βελτιώσεις συντηρήσεις δημοτικής οδοποιίας ΔΕ Φιλοθέης Δήμου Αρταίων».
  3. Έγκριση πρακτικού επιτροπής διενέργειας διαγωνισμού του έργου «Έργα οδοποιίας (ασφαλτοστρώσεις τσιμεντοστρώσεις τεχνικά ».
  4. Έγκριση μελέτης και σύνταξη όρων διακήρυξης για το έργο πρακτικού για το έργο «Ασφαλτοστρώσεις, τσιμεντοστρώσεις και τεχνικά έργα στο Δήμο Αρταίων».
  5. Έγκριση πρακτικού για το έργο «Αποκατάσταση δημοτικής οδού εντός του οικισμού Ροδαυγής».
  6. Έγκριση πρακτικού διαγωνισμού για το έργο «Υπόγεια δίκτυα δημοτικού φωτισμού στο Δήμο Αρταίων».
  7. Έγκριση πρακτικού διαγωνισμού για του έργου «Ασφαλτοστρώσεις δρόμων για εξυπηρέτηση κτηνοτροφικών –αγροτικών εκμεταλλεύσεων σε Τ.Κ. Καλογερικού και Τ.Κ. Ανέζας Δ.Ε. Αμβρακικού».
  8. Έγκριση Τεχνικών προδιαγραφών και όρων διακήρυξης για «Προμήθεια υλικών συντήρησης δικτύου ηλεκτροφωτισμού Δ.Ε Αρταίων».
  9. Έγκριση πρακτικού διαγωνισμού του έργου «Έργο προσαρμογής. λειτουργούντων παιδικών, βρεφονηπιακών σταθμών του Κ.Κ.Μ.Π.Α.Π.Δήμου Αρταίων σύμφωνα με τις διατάξεις του π.δ. 99/2017».
  10. Έγκριση πρακτικού διαγωνισμού του έργου «Αισθητική και λειτουργική αναβάθμιση κεντρικών σημείων αστικού ιστού της πόλης της Άρτας».