Τελευταία Νέα

Διαβάστε και ενημερωθείτε με τα πιο πρόσφατα νέα, αποφάσεις και δελτία τύπου του Δήμου Αρταίων.

Συνάντηση της Δημοτικής Αρχής με τον Πρόεδρο, το Δ.Σ και τους εθελοντές του Περιφερειακού Τμήματος Άρτας, του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

09 Ιουνίου 2023

Χρ. Τσιρογιάννης: «Αναγνωρίσιμο και μετρήσιμο το έργο του Ερυθρού Σταυρού Άρτας, στην τοπική μας κοινωνία».

Επίσκεψη πραγματοποίησε χθες το πρωί στο Περιφερειακό Τμήμα Άρτας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, ο Δήμαρχος Αρταίων Χρήστος Τσιρογιάννης, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Μέριμνας Παναγιώτη Γαλάνη και το Μέλος του Δ.Σ του Παραρτήματος της Άρτας Σοφία Εξάρχου.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο Δήμαρχος συζήτησε με τον Πρόεδρο τα μέλη του ΔΣ, τους υπαλλήλους και τους εθελοντές, θέματα κοινού ενδιαφέροντος, καθώς και την περαιτέρω ενίσχυση της συνεργασίας Δήμου και Ερυθρού Σταυρού Άρτας, όπως και την υλοποίηση συνεργειών σε κοινωνικά θέματα και θέματα υγείας.

Ο Δήμαρχος, σε δήλωσή του, τόνισε πως είχε μια ιδιαίτερα εποικοδομητική συζήτηση με τον κ. Γιώργο Βασιλείου σημειώνοντας πως ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός είναι ο μεγαλύτερος ανθρωπιστικός οργανισμός στη χώρα μας, με σπουδαία κοινωνική και φιλανθρωπική δράση και στην πόλη μας.

«Τα τελευταία χρόνια έχουμε αναπτύξει μια στενή συνεργασία με τον Ερυθρό Σταυρό Άρτας, ο οποίος συμβάλλει εθελοντικά, σε κοινωνικές δραστηριότητες του Δήμου και δράσεις δημόσιας υγείας», επεσήμανε ο κ. Τσιρογιάννης.

Κλείνοντας, ανέφερε πως: «Είναι δεδομένη η στήριξη μας, στόχος της Δημοτικής Αρχής, είναι να αναπτυχθεί ακόμα περισσότερο η συνεργασία μας. Γνωρίζω το έργο τους και πραγματικά είμαι υπερήφανος ως Δήμαρχος, για τα μέλη του ΔΣ, τους υπαλλήλους και τους εθελοντές του Παραρτήματος στην πόλη μας, που στέκονται δίπλα στο συνάνθρωπο μας».