Τελευταία Νέα

Διαβάστε και ενημερωθείτε με τα πιο πρόσφατα νέα, αποφάσεις και δελτία τύπου του Δήμου Αρταίων.

Συνάντηση εργασίας Δημάρχου Αρταίων με τον Υφυπουργό κ.Λευτέρη Αυγενάκη για τα έργα και τις παρεμβάσεις που χρειάζονται οι αθλητικές υποδομές του Δήμου Αρταίων

09 Μαρτίου 2020

Συνάντηση εργασίας πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Αρταίων συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού, Νίκο Λιόντο και τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων, Γιώργο Πανέτα  στο γραφείο του υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού, κ. Λευτέρη Αυγενάκη.

Η συζήτηση περιστράφηκε γύρω από τις αθλητικές υποδομές και εγκαταστάσεις της περιοχής, τις δυνατότητες αναβάθμισης τους αλλά και την διοργάνωση αθλητικών εκδηλώσεων με στόχο την αναβάθμιση του αθλητικού τουρισμού στην περιοχή μας. Από το «τραπέζι» δεν θα μπορούσε να απουσιάσει και το θέμα της ένταξης χρηματοδότησης από το πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ, της πρότασης που υπέβαλλε ο Δήμος Αρταίων για την βελτίωση αθλητικών εγκαταστάσεων στις Κεραμάτες και στην Ροδαυγή.

«Τις επόμενες ημέρες θα εκδοθεί η απόφαση ένταξης χρηματοδότησης από το πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ, της πρότασης που υπέβαλλε ο Δήμος Αρταίων για την βελτίωση των εγκαταστάσεων του γηπέδου ποδοσφαίρου (τοποθέτηση συνθετικού χλοοτάπητα) της ΕΠΣ στις Κεραμάτες και την δημιουργία γηπέδων ποδοσφαίρου 5×5 και τένις στην Ροδαυγή», ανέφερε σε δήλωση του ο Δήμαρχος Αρταίων.

Εν αναμονή θετικών αποτελεσμάτων στις διεκδικήσεις του ο Δήμος  Αρταίων συνεχίζει να σχεδιάζει και να εκπονεί – ολοκληρώνει μελέτες δίχως να χάνει κανένα χρηματοδοτικό πρόγραμμα που του παρουσιάζεται.