Τελευταία Νέα

Διαβάστε και ενημερωθείτε με τα πιο πρόσφατα νέα, αποφάσεις και δελτία τύπου του Δήμου Αρταίων.

Συνάντηση Δημάρχου Αρταίων με την Πρόεδρο του Συλλόγου Γονιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Φλόγα»

25 Νοεμβρίου 2019

Επισκέφτηκαν το κτίριο του πρώην Δημοτικού Ελεούσας που παραχώρησε ο Δήμος Αρταίων στο Σύλλογο για την στέγαση του Παραρτήματος της Φλόγας Άρτας.

Συνάντηση με την Πρόεδρο του Συλλόγου Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «ΦΛΟΓΑ» κ. Μαρία Τρυφωνίδη και την Εκπρόσωπο του Συλλόγου στην Άρτα κα. Βασιλική Ψυχογιού, είχε ο Δήμαρχος Αρταίων Χρήστος Τσιρογιάννης.

Ο Δήμαρχος αφού καλωσόρισε την Πρόεδρο και την Εκπρόσωπο του Συλλόγου δήλωσε εντυπωσιασμένος από τη δράση του Συλλόγου ο οποίος ιδρύθηκε το 1982 από γονείς παιδιών με καρκίνο και σήμερα αγκαλιάζει χιλιάδες οικογένειες διατηρώντας παραρτήματα σε όλη την Ελλάδα. Ο κ. Τσιρογιάννης συνεχάρη την κα. Τρυφωνίδη για την προσφορά της και τόνισε ότι ο Δήμος στηρίζει με κάθε τρόπο το έργο της «Φλόγας» και των οικογενειών που αγωνίζονται για την καλύτερη ιατρική, ψυχική και κοινωνική φροντίδα των παιδιών που νοσούν από καρκίνο.

Με το πέρας της συνάντησης, ο Δήμαρχος μαζί με την Πρόεδρο επισκέφτηκαν το κτίριο που βρίσκεται στο πρώην Δημοτικό Ελεούσας και παραχωρήθηκε από το Δήμο Αρταίων για τη στέγαση του Συλλόγου «Φλόγα», όπου εκτελούνται εργασίες συντήρησης και αποκατάστασης.

«Υποστηρίζουμε τους συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη, τις ευαίσθητα κοινωνικές ομάδες. Στηρίζουμε τον Σύλλογο «Φλόγα» και τους γονείς των παιδιών στις καθημερινές προκλήσεις που βιώνουν. Βρισκόμαστε στο πλευρό τους, αρωγοί στο δύσκολο έργο τους», ανέφερε σε σχετική δήλωσή του ο Δήμαρχος Αρταίων Χρήστος Τσιρογιάννης.