Τελευταία Νέα

Διαβάστε και ενημερωθείτε με τα πιο πρόσφατα νέα, αποφάσεις και δελτία τύπου του Δήμου Αρταίων.

Στους Κεραμάτες η Δημοτική Αρχή για διάλογο με τους δημότες και την τοπική κοινωνία

17 Φεβρουαρίου 2023

Τους Κεραμάτες επισκέφτηκε το προηγούμενο διάστημα η Δημοτική Αρχή για διάλογο με τους δημότες και την τοπική κοινωνία. Πρόκειται για μια πρωτοβουλία της Δημοτικής Αρχής που περιλαμβάνει τακτικές επισκέψεις σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες του Δήμου. Στη συνάντηση συμμετείχαν σε ένα ανοιχτό διάλογο, ο Δήμαρχος Χρήστος Τσιρογιάννης, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Σωτήρης Χρηστούλης, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Κεραματών Δημήτρης Κατσαρός, μέλη τoυ Συμβουλίου της Κοινότητας και φυσικά οι κάτοικοι της περιοχής.

Η Δημοτική Αρχή αναφέρθηκε στα έργα και τις παρεμβάσεις που υλοποιήθηκαν, καθώς και αυτά που προγραμματίζονται και τα οποία βρίσκονται σε απόλυτη ταύτιση με το Τοπικό Συμβούλιο και τους κατοίκους, όπως η προμήθεια γραμματοθυρίδων η οποία αναμένεται το επόμενο διάστημα.

Ανάμεσα σε αυτά ξεχωρίζουν η δημιουργία πλατείας, παιδικής χαράς και υπαίθριων οργάνων γυμναστικής, το έργο της κατασκευής αποχέτευσης, οι ασφαλτοστρώσεις αγροτικής και εσωτερικής οδοποιίας, η τοποθέτηση συνθετικού χλοοτάπητα στο Γήπεδο Ποδοσφαίρου, η τοποθέτηση ελαστοσυνθετικού τάπητα στο γήπεδο μπάσκετ στο Δημοτικό Σχολείο, τα μικρά τεχνικά έργα αλλά και οι εργασίες καθημερινότητας.