Τελευταία Νέα

Διαβάστε και ενημερωθείτε με τα πιο πρόσφατα νέα, αποφάσεις και δελτία τύπου του Δήμου Αρταίων.

Στο πλευρό του Πολιτιστικού Λαογραφικού Εξωραϊστικού Συλλόγου «Το Σκοπευτήριο», η Δημοτική Αρχή

24 Φεβρουαρίου 2023

Το απόγευμα της Πέμπτης σε ένα ιδιαίτερα ζεστό κλίμα, ο Πρόεδρος, Θωμάς Καραμπούλας, Μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου «Το Σκοπευτήριο» και κάτοικοι της περιοχής υποδέχθηκαν στα γραφεία του Συλλόγου τον Δήμαρχο Αρταίων Χρήστο Τσιρογιάννη και μέλη της Δημοτικής Αρχής. Παρόντες, ήταν, επίσης και ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Σωτήρης Χρηστούλης, ο Αντιδήμαρχος Πρασίνου και Πολιτικής Προστασίας  Παντελής Κωλέτσος, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Αρταίων Αντώνης Καραμπίνας, τα Μέλη της Κοινότητας Δημήτρης Χρηστάκης, Γιώργος Γιαννούλης και η Γενική Γραμματέας του Δήμου Εύη Βασιλάκη.

Η συζήτηση διεξήχθη σε εγκάρδιο κλίμα, αφού και οι δύο πλευρές αναγνωρίζουν ως κοινό στόχο την περαιτέρω ανάπτυξη του Παραποτάμιου Πάρκου. Έτσι, συζητήθηκαν τα έργα που υλοποιούνται γενικότερα στην Περιφερειακή οδό και στην περιοχή του Σκοπευτηρίου, αλλά και κοινές πολιτιστικές δραστηριότητες και δράσεις για να γίνει το Παραποτάμιο Πάρκο ακόμη πιο ελκυστικό σε κατοίκους και επισκέπτες.

Κοινή ήταν, επίσης, η διαπίστωση ότι το Παραποτάμιο Πάρκο «σήκωσε» πολύ τους Αρτινούς κατά την περίοδο της πανδημίας, με την Δημοτική Αρχή να ενημερώνει για τα έργα αθλητικών υποδομών που αναμένονται να γίνουν το επόμενο διάστημα και αναμένεται να μετατρέψουν το Πάρκο σ’ ένα πάρκο ευρωπαϊκών προδιαγραφών.