Τελευταία Νέα

Διαβάστε και ενημερωθείτε με τα πιο πρόσφατα νέα, αποφάσεις και δελτία τύπου του Δήμου Αρταίων.

Στις 23 Ιουλίου «βουτάμε» για τον «19ο Διάπλου του Αμβρακικού»

03 Ιουλίου 2023

Ξεκινά από την Κορωνησία και το 1ο Ionian swimming challenge, δηλώσεις συμμετοχής έως 16 Ιουλίου.

Κολυμβητές ανοιχτής θαλάσσης από όλη την Ελλάδα για ακόμη μία χρόνια ετοιμάζονται να βουτήξουν στα νερά του Αμβρακικού μας στον «19ο Διάπλου του Αμβρακικού» που θα γίνει τον Ιούλιο, ο οποίος συμπλήρωσε 27 συμμετοχές. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι συμμετοχές για τον 19ο Διάπλου του Αμβρακικού έχουν κλείσει, αφού συμπληρώθηκε ο αριθμός.

Παράλληλα τη ιδία ημέρα για πρώτη φορά από το λιμάνι της Σαλαώρας έως την Κορωνησία διοργανώνεται ο Κολυμβητικός αγώνας 4,5 χλμ  – 1ο Ionian swimming challenge με τις συμμέτοχες να είναι δωρεάν σε όποιον ενδιαφέρεται για την διαδρομή της Άρτας και με χρηματική συνδρομή εάν επιθυμεί να συμμετέχει στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα και στις υπόλοιπες διαδρομές (Πρέβεζα – Ηγουμενίτσα – Μεσολόγγι – Παξούς).

Έτσι, λοιπόν, την Κυριακή 23 Ιουλίου 2023, θα βρεθούμε όλοι στην  καρδιά του Αμβρακικού για να χειροκροτήσουμε και να εμψυχώσουμε τους αθλητές που θα κολυμπήσουν τα 11 χλμ. από Βόνιτσα προς Κορωνησία και τα 4,5 χλμ. από το λιμάνι της Σαλαώρας έως την Κορωνησία, στο 1ο Ionian swimming challenge.

Φυσικά δεν θα λείψουν οι παράλληλες δράσεις και τα αθλήματα άμμου για τα οποία θα υπάρξει νεότερη ανακοίνωση για την ημερομηνία διεξαγωγής τους.

Οι δηλώσεις συμμετοχής για την διαδρομή των 4,5 χλμ γίνονται ηλεκτρονικά στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://event.athletopia.com/19os-diaplous-amvrakikou?step=1

Προκήρυξη αγώνα