Τελευταία Νέα

Διαβάστε και ενημερωθείτε με τα πιο πρόσφατα νέα, αποφάσεις και δελτία τύπου του Δήμου Αρταίων.

Στήριξη στους σεισμοπαθείς των Δήμων Ελασσόνας, Τυρνάβου και Φαρκαδόνας από το Δήμο Αρταίων

09 Μαρτίου 2021

Συλλογή ξηράς τροφής, τροφίμων μακράς διάρκειας και κλινοσκεπασμάτων, για τους σεισμοπαθείς από αύριο Τετάρτη 10 Μαρτίου, έως και το Σάββατο 13 Μαρτίου 2021, στο κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Αρταίων.

Πρωτοβουλία στήριξης και ενίσχυσης των κατοίκων, της Ελασσόνας, του Τυρνάβου και της Φαρκαδόνας, οι οποίοι δοκιμάζονται από τον τελευταίο μεγάλο σεισμό, ανέλαβε ο Δήμος Αρταίων, με στόχο την κάλυψη βασικών αναγκών των κατοίκων των περιοχών αυτών, σε είδη πρώτης ανάγκης.

Ειδικότερα, συγκεντρώνονται τρόφιμα μακράς διαρκείας και ξηρά τροφή, κουβέρτες, σεντόνια, μαξιλάρια και παπλώματα.

Δήλωση Δημάρχου, Χρήστου Τσιρογιάννη:

«Συνομίλησα με τους συναδέλφους Δημάρχους των πληγέντων περιοχών και τους εξέφρασα τη συμπαράσταση της κοινωνίας της Άρτας στη μεγάλη δοκιμασία που περνούν. Είμαι σίγουρος ότι οι Αρτινοί συμπολίτες μου, θα αποδείξουν τη συμπαράστασή τους με πράξεις, προσφέροντας ο καθένας απ’ το υστέρημά του μια μικρή ή μεγαλύτερη βοήθεια. Ευελπιστώ όλοι μας, που πολλές φορές στο παρελθόν έχουμε αποδείξει το περίσσευμα αλληλεγγύης, να το αποδείξουμε για άλλη μια φορά».

Για τις προσφορές τους σε τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης, οι πολίτες μπορούν να προσέρχονται στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Αρταίων, από Τετάρτη (10/3) έως και το Σάββατο (13/3) από τις 8 π.μ. έως τις 15:00 μ.μ.

Με κωδικό μηνύματος 4 και τηρώντας όλα τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας.