Τελευταία Νέα

Διαβάστε και ενημερωθείτε με τα πιο πρόσφατα νέα, αποφάσεις και δελτία τύπου του Δήμου Αρταίων.

Στήριξη εμπόρων και μεταφορέων της Διαδημοτικής Λαχαναγοράς της Άρτας

14 Απριλίου 2021

Η Κεντρική Διαδημοτική Λαχαναγορά της Άρτας, τα τελευταία χρόνια, παρουσιάζει μια σταθερά ανοδική πορεία στο επίπεδο των υποδομών της. Ωστόσο, στο πλαίσιο της συνολικής προσπάθειας ανασύνταξης της οικονομίας μετά την πανδημία, ο Δήμαρχος Αρταίων Χρήστος Τσιρογιάννης επισκέφτηκε την Διαδημοτική Λαχαναγορά.

Στην επίσκεψη συναντήθηκε με τον Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου Δημήτρη Ευαγγέλου, τον Διευθυντή της Επιχείρησης Γιώργο Τσιρώνη, με μεταφορείς και εμπόρους της Διαδημοτικής Λαχαναγοράς, ενώ στο επίκεντρο βρέθηκαν τα θέματα των διαθέσιμων αποθηκευτικών χώρων, των θέσεων προσωρινής στάθμευσης στο κέντρο της πόλης για την εξυπηρέτηση των φορτοεκφορτώσεων και των τροφοδοσιών των εμπορικών καταστημάτων, καθώς και το θέμα της φύλαξης των χώρων της λαχαναγοράς.

Όπως δήλωσε ο Δήμαρχος «Αν πριν την πανδημία σας στηρίζαμε μία φορά, τώρα πρέπει να σας στηρίξουμε πέντε». Και στην κατεύθυνση αυτή, δεσμεύθηκε να επανεξεταστούν τα ζητήματα που ανέφερε το Προεδρείο ότι χρήζουν αλλαγών και αντιμετώπισης.