Τελευταία Νέα

Διαβάστε και ενημερωθείτε με τα πιο πρόσφατα νέα, αποφάσεις και δελτία τύπου του Δήμου Αρταίων.

Στήριξη Δημάρχου Αρταίων κ. Χριστόφορου Σιαφάκα προς τους αγρότες της περιοχής

26 Ιανουαρίου 2024

Σε συνάντηση που είχε την Παρασκευή 26 Ιανουαρίου 2024 στο γραφείο του, ο Δήμαρχος Αρταίων κ. Χριστόφορος Σιαφάκας, με αντιπροσωπεία της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Νομού Άρτας (ΟΑΣΝΑ), εξέφρασε τη σθεναρή του στήριξη προς τον αγροτικό κόσμο της περιοχής, αναγνωρίζοντας τον κρίσιμο ρόλο που διαδραματίζουν στην τοπική οικονομία.

Στη συζήτηση, η οποία ήταν σε άριστο κλίμα, παρέστησαν ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Κώστας Πατήλας, ο Αντιδήμαρχος Αγροτικής Ανάπτυξης και Πρασίνου, κ. Δημήτρης Τζιομάκης, ο Αντιδήμαρχος Καθημερινότητας – Συντονισμού Δράσεων – Εξυπηρέτησης του Πολίτη και Πολιτικής Προστασίας, κ. Μιχάλης Κοτσαρίνης και ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος – Κυκλικής Οικονομίας & Διαχείρισης Απορριμμάτων, κ. Λάμπρος Καρατζάς.

Ο κ. Σιαφάκας, συζητώντας μαζί τους υπογράμμισε την αναγκαιότητα της στήριξης των αγροτών, ειδικά σε μια περίοδο που αντιμετωπίζουν πολλές προκλήσεις, όπως οι κλιματολογικές αλλαγές, η αύξηση του κόστους παραγωγής και οι αγοραστικές πιέσεις.
Διαβεβαίωσε τους αγρότες ότι η Δημοτική Αρχή θα παράσχει κάθε δυνατή υποστήριξη για την αντιμετώπιση αυτών των προκλήσεων, με συγκεκριμένα μέτρα και προγράμματα. Επιπλέον, εξέφρασε την πρόθεση του να επιδιώξει κοινές λύσεις σε συνεργασία με τους αγρότες, ώστε να ενισχυθεί η βιωσιμότητα της γεωργίας στην περιοχή.

Ο Δήμαρχος ανέλαβε την πρωτοβουλία να καλέσει όλους τους εμπλεκόμενους φορείς σε ένα ανοιχτό Δ.Σ. για συζήτηση όλων των θεμάτων που απασχολούν τον κλάδο.