Τελευταία Νέα

Διαβάστε και ενημερωθείτε με τα πιο πρόσφατα νέα, αποφάσεις και δελτία τύπου του Δήμου Αρταίων.

Στην Διευθύντρια Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, ο Δήμαρχος Χρήστος Τσιρογιάννης

21 Ιουνίου 2023

Πρώτο θέμα συζήτησης τα 3 τμήματα της Α΄ τάξης στο Μουσικό Σχολείο.

Επικοινωνία του Δημάρχου και με την Διευθύντρια του Μουσικού Σχολείου Άρτας.

Τον Χρήστο Τσιρογιάννη, υποδέχτηκε σήμερα στο γραφείο της η Διευθύντρια της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Άρτας κα. Παρασκευή Χαμπηλομάτη, μετά από προσωπικό αίτημα του Δημάρχου. Στη συνάντηση συζητήθηκαν πολλά θέματα, με πρώτο το αίτημα των γονέων για δημιουργία και τρίτου τμήματος στην Α’ τάξη στο Μουσικό Σχολείο, λόγω του μεγάλου αριθμού ενδιαφερομένων μαθητών.

Είχε προηγηθεί επικοινωνία του Δημάρχου και με τη Διευθύντρια του Μουσικού Σχολείου Άρτας κ. Ανθούλα  Ζιώρη. Από τις επικοινωνίες και τις συναντήσεις προέκυψε, πως σύντομα θα έχουμε θετική έκβαση στο αίτημα των γονέων.

Ακόμη, επί τάπητος μπήκαν και άλλα θέματα της σχολικής κοινότητας, στα οποία η Δημοτική Αρχή με αισθήματα αμοιβαίου σεβασμού και εμπιστοσύνης, προσπαθεί να επιλύσει στο πλαίσιο της καθημερινής και αγαστής συνεργασίας που έχει με την Διευθύντρια Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κα. Χαμπηλομάτη.

Στα ζητήματα αυτά περιλαμβάνονται, η ανέγερση νέου κτιρίου για το Μουσικό Σχολείο στην πόλη της Άρτας και του 5ου Γυμνασίου, που η Δημοτική Αρχή το «τρέχει» μέσα από το νέο ΕΣΠΑ, αλλά και η δημιουργία δεύτερου ΕΠΑΛ, η μεταστέγαση του εσπερινού Γυμνασίου και Λυκείου, οι συντηρήσεις και οι αναβαθμίσεις των σχολείων και οι επιπλέον αίθουσες διδασκαλίες για το ΕΝΕΕΓΥΛ.