Τελευταία Νέα

Διαβάστε και ενημερωθείτε με τα πιο πρόσφατα νέα, αποφάσεις και δελτία τύπου του Δήμου Αρταίων.

Στην Άρτα στις 5 Ιουνίου το πρώτο «ραντεβού» της Εθνικής γυναικών Βόλεϊ

02 Ιουνίου 2023

Στις 5 Ιουνίου ορίστηκε η ημερομηνία κατά την οποία, για μία ακόμη φορά, θα «χτυπήσει η καρδιά» του ελληνικού γυναικείου βόλεϊ στην πόλη μας, μόλις λίγους μήνες μετά την πραγματοποίηση του Final-4 στο Κλειστό Γυμναστήριο Τ9 Κωστακιών.

Στο προπονητικό αυτό ραντεβού, με στόχευση τη συμμετοχή στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος (15/8-3/9), έχουν κληθεί οι αθλήτριες της Εθνικής Ομάδας Βόλεϊ που επρόκειτο να παραμείνουν στην πόλη μας για διάστημα τριών εβδομάδων.

Στην πρώτη αυτή φάση αναμένεται να πραγματοποιηθούν κοινές προπονήσεις μεταξύ της ελληνικής και αιγυπτιακής εθνικής ομάδας (16-24 Ιουνίου), καθώς και τρία φιλικά παιχνίδια (18-20 Ιουνίου).

Υπενθυμίζεται ότι η απόφαση της Εθνικής να έρθει εδώ για την προετοιμασία της  οφείλεται στη μεγάλη επιτυχία της διεξαγωγής του Final-4 από τη Δημοτική Αρχή, αλλά και στην καλή διάθεση, στην εργατικότητα και τον συντονισμό όλων όσων εργάστηκαν για το Κύπελλο μέσα και έξω από το γήπεδο.

Στόχος της φιλοξενίας της Εθνικής Ομάδας Βόλεϊ Γυναικών, είναι η ανάδειξη του αθλήματος στην περιοχή μας, αλλά και η γνωριμία μαθητών και αθλητών μας με αθλητές διεθνούς φήμης.