Τελευταία Νέα

Διαβάστε και ενημερωθείτε με τα πιο πρόσφατα νέα, αποφάσεις και δελτία τύπου του Δήμου Αρταίων.

Στην πρώτη γραμμή οι μεγάλες επιχειρήσεις της Άρτας

29 Ιουνίου 2022

Μια νέα προσπάθεια προβολής και εξωστρέφειας όλων των τοπικών επιχειρήσεων ξεκινά ο Δήμος Αρταίων, με την δημιουργία βίντεο εσωτερικής παραγωγής, με σκοπό την γνωριμία και προβολή της κάθε επιχείρησης και των προϊόντων της ξεχωριστά.

Μέσα από τις αφηγήσεις των ίδιων των επιχειρηματιών δίνονται κίνητρα για νέες επενδύσεις, συμβουλές σχετικά με το Επιχειρείν και όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν οι ιδιοκτήτες,  «οι επιχειρήσεις χρειάζονται ρίσκο, όραμα και δουλειά». Επιπλέον αναφέρονται και στις δυσκολίες που έχουν οι επιχειρήσεις αλλά και ο κόπος που χρειάζεται για να κρατηθούν όρθιες. Επίσης, παρουσιάζονται οι εγκαταστάσεις, τα προϊόντα, η περιοχή που εδράζεται η κάθε επιχείρηση, το προσωπικό, οι εγκαταστάσεις καθώς η εξέλιξη και η ανάπτυξη τους.

Τα αφιερωματικά βίντεο θα προβάλλονται στο διαδικτυακό κανάλι του Δήμου Αρταίων, ARTA WebTV στο παρακάτω link: youtube.com/ARTAWebTV/ ,καθώς επίσης τα βίντεο θα δοθούν και στους επιχειρηματίες, με σκοπό να προβληθεί η επιχείρησή τους και o τόπος μας σε εκθέσεις τόσο στην Ελλάδα όσο και στο Εξωτερικό.