Τελευταία Νέα

Διαβάστε και ενημερωθείτε με τα πιο πρόσφατα νέα, αποφάσεις και δελτία τύπου του Δήμου Αρταίων.

Στα Αμπέλια Αμμοτόπου η Δημοτική Αρχή

08 Μαΐου 2023

Χρ. Τσιρογιάννης: «Ξεκινούν οι διαδικασίες ασφαλτοστρώσεων δρόμων εντός του οικισμού και η κατασκευή ενός γηπέδου μπάσκετ».

Τα Αμπέλια Αμμοτόπου επισκέφτηκε η Δημοτική Αρχή για διάλογο με τους πολίτες και την τοπική κοινωνία, μια κίνηση που περιλαμβάνει εδώ και δύο χρόνια, τακτικές επισκέψεις σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες και Τοπικές Κοινότητες του Δήμου.

Στην συνάντηση συμμετείχαν σε ένα ανοιχτό διάλογο, ο Δήμαρχος Χρήστος Τσιρογιάννης, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Σωτήρης Χρηστούλης, ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας Γιώργος Μπουκουβάλας, ο Αντιδήμαρχος Πρασίνου και Πολιτικής Προστασίας Παντελής Κωλέτσος, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Αμμοτόπου Γιώργος Ξέρας,  Μέλη τoυ Συμβουλίου της Κοινότητας  και φυσικά οι κάτοικοι της περιοχής.

Τα μέλη της Δημοτικής Αρχής αναφέρθηκαν στα έργα και τις παρεμβάσεις που υλοποιήθηκαν, καθώς και αυτά που προγραμματίζονται και τα οποία βρίσκονται σε απόλυτη ταύτιση με το Τοπικό Συμβούλιο και την Τοπική Κοινωνία.

Μεταξύ άλλων ξεχωρίζουν οι ασφαλτοστρώσεις που οδηγούν σε κτηνοτροφικές εγκαταστάσεις και αγροτικές καλλιέργειες, τα έργα εκσυγχρονισμού και βελτίωσης του δικτύου ύδρευσης, η νέα πιστοποιημένη παιδική χαρά, η συντήρηση της πλατείας, μικρά τεχνικά έργα και εργασίες καθημερινότητας, ενώ ολοκληρώθηκε η μελέτη αντιπλημμυρικών έργων ομβρίων.