Τελευταία Νέα

Διαβάστε και ενημερωθείτε με τα πιο πρόσφατα νέα, αποφάσεις και δελτία τύπου του Δήμου Αρταίων.

Σε πλήρη ετοιμότητα η Πολιτική Προστασία του Δήμου Αρταίων για την αντιμετώπιση της κακοκαιρίας που πλήττει την περιοχή

23 Ιανουαρίου 2019

Σε ετοιμότητα είναι η Πολιτική Προστασία του Δήμου Αρταίων για την κακοκαιρία που πλήττει την περιοχή με ιδιαίτερο χαρακτηριστικό τις έντονες βροχοπτώσεις. Σήμερα το μεσημέρι, με πρωτοβουλία του Δημάρχου Χρήστου Τσιρογιάννη πραγματοποιήθηκε συνεδρίαση του τοπικού Συντονιστικού Οργάνου για την Πολιτική Προστασία του Δήμου.

 

Τονίστηκε, μεταξύ άλλων, η πολύ καλή συνεργασία που υπάρχει μεταξύ όλων των υπηρεσιών και κατανεμήθηκαν ρόλοι για την αποτελεσματικότερη προστασία της περιοχής και των συμπολιτών.

 

«Είμαστε σε πλήρη ετοιμότητα με την Πολιτική προστασία του Δήμου μας, αλλά και σε συνεργασία με όλες τις αρμόδιες υπηρεσίες, όπως την Πυροσβεστική, την Ελληνική Αστυνομία, την Πολιτική Προστασία της Περιφέρειας Ηπείρου και τη ΔΕΗ. Κλειδί για να μην έχουμε προβλήματα είναι η συνεργασία, η έγκαιρη κινητοποίηση και ο συντονισμός» ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο Δήμαρχος.

 

Στη συνάντηση παρέστησαν από την ΕΛ.ΑΣ. ο Διοικητής του Τμήματος Τροχαίας Χρήστος Τυρολόγος και ο Υποδιοικητής Ηλίας Μήτσιος, από την Πυροσβεστική Άρτας ο Υποδιοικητής Απόστολος Κουτσούκης, από τον ΔΕΔΔΗΕ ο Δημήτριος Βάσσης, από το Υδροηλεκτρικό Εργοστάσιο του Πουρναρίου ο Νικόλαος Λάμπρος, από το Δήμο Αρταίων ο Αντιδήμαρχος αρμόδιος για την Πολιτική Προστασία Κώστας Ζέρβας, ο Γενικός Γραμματέας Ηλίας Σερβετάς και τα υπηρεσιακά στελέχη Θοδωρής Μπαλατσούκας και Άγγελος Σακκάς  και από τη ΔΕΥΑ Άρτας ο Νίκος Τριανταφυλλάκης.