Τελευταία Νέα

Διαβάστε και ενημερωθείτε με τα πιο πρόσφατα νέα, αποφάσεις και δελτία τύπου του Δήμου Αρταίων.

Σε δημοπρασία έως 19 Ιουλίου, η μελέτη πυροπροστασίας σε σχολικές μονάδες του Δήμου Αρταίων

06 Ιουλίου 2022

Ουσιαστικές παρεμβάσεις για την πυροπροστασία και την εγκατάσταση συστημάτων πυρασφάλειας θα πραγματοποιήσει ο Δήμος Αρταίων, σε όλες τις σχολικές μονάδες της πόλης, τόσο της Πρωτοβάθμιας όσο και της Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, αφού θέτει σε δημοπρασία την εκπόνηση των μελετών πυροπροστασίας ή και την επικαιροποίηση μελετών. Η δαπάνη ανέρχεται στο πόσο των 89.159,53 ευρώ, από το πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ.

Μεταξύ άλλων προβλέπεται η εκπόνηση των απαραίτητων τεχνικών μελετών πυροπροστασίας, ενδεικτικά περιλαμβάνονται σχέδια κάτοψης, μελέτη και τεχνική περιγραφή των μόνιμων συστημάτων πυροπροστασίας.

«Με τα απαραίτητα μέτρα πυροπροστασίας θωρακίζουμε τα σχολεία του Δήμου μας. Η ασφάλεια των μαθητών και των εκπαιδευτικών είναι αδιαπραγμάτευτη και αποτελεί μέγιστη προτεραιότητα. Με μεθοδικότητα και αποτελεσματικότητα, πάντα σε συνεργασία με την εκπαιδευτική κοινότητα, συνεχίζουμε την προσπάθεια για την αναβάθμιση των σχολικών μονάδων», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Αρταίων Χρ. Τσιρογιάννης

Οι προσφορές υποβάλλονται ηλεκτρονικά, μέχρι την Τρίτη 19 Ιουλίου 2022. Περισσότερες πληροφορίες και τυχόν διευκρινήσεις, παρέχονται στην ηλεκτρονική σελίδα www.arta.gr, στην κατηγορία Επικαιρότητα – Προκηρύξεις.