Τελευταία Νέα

Διαβάστε και ενημερωθείτε με τα πιο πρόσφατα νέα, αποφάσεις και δελτία τύπου του Δήμου Αρταίων.

Πρωτοβουλία ανοίγματος τραπεζικού λογαριασμού και κατάθεση 4.000 ευρώ από την Παράταξη “Αρτινών Συνεργασία” για την στήριξη του Νοσοκομείου Άρτας

30 Μαρτίου 2020

Ο Δήμαρχος Αρταίων Χρήστος Τσιρογιάννης σχετικά με την πρωτοβουλία ανοίγματος τραπεζικού λογαριασμού και την κατάθεση 4.000 ευρώ από την Παράταξη “Αρτινών Συνεργασία” για την στήριξη του Νοσοκομείου Άρτας έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Αύριο στο έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο θα εισηγηθώ το άνοιγμα τραπεζικού λογαριασμού για την στήριξη του Νοσοκομείου Άρτας.

Ήδη η Παράταξή μας έχει συγκεντρώσει 4.000 ευρώ για τον σκοπό αυτό.

Η Κυβέρνηση έδωσε το σύνθημα και είναι χρέος μας να ακολουθήσουμε στον βαθμό που μπορεί ο κάθε ένας και η κάθε μία από εμάς.

Μπορεί να διαφωνούμε πολλοί και σε πολλά, όμως όλοι συμφωνούμε ότι οι εποχές δεν “σηκώνουν” μικροπολιτικές σκοπιμότητες. Η ώρα της αποτίμησης δεν είναι τώρα. Τώρα είναι η ώρα της προσφοράς.

Στο πλαίσιο αυτό, ως Επικεφαλής της Παράταξης ” Αρτινών Συνεργασία” και φυσικά με την ιδιότητα και του Δημάρχου Αρταίων, θα προτείνω αύριο στο έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο το άνοιγμα ενός τραπεζικού λογαριασμού, προκειμένου να συγκεντρωθούν χρήματα για την ενίσχυση σε ιατρικό/τεχνολογικό εξοπλισμό και μέσων ατομικής προστασίας για το Νοσοκομείο Άρτας.

Έχω μιλήσει ήδη με τους Συνεργάτες μου και τα στελέχη της Παράταξής μας και τους ευχαριστώ πραγματικά για την ομόθυμη στήριξη αυτής της πρότασης.

Ήδη, συγκεντρώσαμε 4.000 ευρώ τα οποία θα κατατεθούν τις επόμενες ημέρες στον σχετικό λογαριασμό.

Σε πολύ λίγο θα ανακοινώσουμε τα τραπεζικά στοιχεία και καλώ, προσκαλώ για την ακρίβεια, τους επιχειρηματίες, τους επώνυμους και ανώνυμους συμπολίτες μας να στηρίξουν αυτή την πρωτοβουλία.

Μένουμε σπίτι, σημαίνει στηρίζουμε το σπίτι μας ! »