Τελευταία Νέα

Διαβάστε και ενημερωθείτε με τα πιο πρόσφατα νέα, αποφάσεις και δελτία τύπου του Δήμου Αρταίων.

Προώθηση του τουριστικού προϊόντος της Άρτας σε ταξιδιωτικούς πράκτορες 7 χωρών με Β2Β συναντήσεις στην 35η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού Philoxenia 2019

11 Νοεμβρίου 2019

Στην 35η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού Philoxenia 2019, που ολοκληρώθηκε  την Κυριακή 10 Νοεμβρίου στην Θεσσαλονίκη συμμετείχε ο Δήμος Αρταίων, στο περίπτερο της Περιφέρειας Ηπείρου. Ο Δήμος Αρταίων είχε προγραμματίσει συγκεκριμένες Β2Β συναντήσεις  με τουριστικούς πράκτορες από το Ισραήλ, την Κύπρο, την Ρωσία, την Γερμανία, την Ιταλία, την Ελβετία, και την Ρουμανία, οι όποιοι και έδειξαν έντονο ενδιαφέρον για το τουριστικό προϊόν της περιοχή μας που τους παρουσιάστηκε.

Στην Έκθεση παρέστη ο ΑντιδήμαρχοςΠαιδείας και Δια Βίου Μάθησης, Τουρισμού και Εξυπηρέτησης του Δημότη Κώστας Χαρακλιάς, ο Δημοτικός Σύμβουλος προερχόμενος από τις παρατάξεις της αντιπολίτευσης και μέλος της επιτροπής της τουριστικής προβολής του Δήμου Αρταίων, Μιχάλης Αθανάσιος, η γραμματέας του συλλόγου ενοικιαζομένων δωματίων «ο Άραχθος» και μέλος της επιτροπής τουριστικής προβολής του Δήμου, Μαρία Παπαβασιλείου  και ο υπάλληλος της Διεύθυνσης Τουρισμού και Ανάπτυξης του Δήμου Αρταίων, Νίκος Αποστολόπουλος, ενώ χόρεψαν μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου «Κωστηλάτα» τους  οποίους και ευχαριστούμε. Τέλος, να σημειωθεί ότι στις αρχές Δεκεμβρίου ο Δήμος θα συμμετέχει στην διεθνή έκθεση τουρισμού Athens International Tourism Expo στην Αθήνα.

Σε δήλωσή του ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού, Κώστας Χαρακλιάς, αναφέρει: «Έγιναν πολύ σημαντικές και στοχευμένες επαφές με τουριστικούς πράκτορες. Τέτοιες εκθέσεις μας δίνουν τη δυνατότητα να έρθουμε σε επαφή με ανθρώπους της αγοράς και να προβάλλουμε την περιοχή μας σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό ».