Τελευταία Νέα

Διαβάστε και ενημερωθείτε με τα πιο πρόσφατα νέα, αποφάσεις και δελτία τύπου του Δήμου Αρταίων.

Προκριματικοί αγώνες στο Δήμο Αρταίων για τον Πανελλήνιο διαγωνισμό μονολόγου επί σκηνής της Ε.Σ.Ε.

25 Φεβρουαρίου 2022

Ο Δήμος Αρταίων συμμετέχει στη διεξαγωγή του Πανελλήνιου Διαγωνισμού συγγραφής και ερμηνείας πρωτότυπου μονολόγου επί σκηνής της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος, διοργανώνοντας προκριματική διαδικασία στην πόλη της Άρτας.

Στον Διαγωνισμό μπορούν να μετάσχουν όλοι όσοι έλκουν καταγωγή από την Άρτα, ή εφόσον ο Δήμος τους δεν συμμετέχει στη παραπάνω διοργάνωση.

Για τις ανάγκες των προκριματικών, ο Δήμος Αρταίων συνέστησε κριτική επιτροπή που απαρτίζεται από τους:

  1.  Σωτήρης Σαρλής – εκπαιδευτικός, σκηνοθέτης
  2. Ζωή Μπαρτζώκα – υπεύθυνη θεατρικής σκηνής Πολιτιστικού Συλλόγου “Ο ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ”, σκηνοθέτις
  3. Έλλη Μάνθα – θεατρολόγος, ηθοποιός, σκηνοθέτις, υπεύθυνη διδασκαλίας του Θεατρικού Εργαστηρίου του Μουσικοφιλολογικού Συλλόγου Άρτας «Ο Σκουφάς».

Οι προκριματικοί αγώνες  θα λάβουν χώρα στην Άρτα, μεταξύ 4 και 17 Απριλίου 2022.

Οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να καταθέσουν τις προτάσεις τους μέχρι και τις 4 Απριλίου 2022 στη διεύθυνση https://senariografoi.gr/gr/screenplays/screenplays-registration/, αναφέροντας οπωσδήποτε και τον τόπο διαμονής τους.

Για τυχόν απορίες ή διευκρινίσεις, μπορούν να επικοινωνήσουν στο email info@senariografoi.gr ή στο τηλέφωνο 6932089819. Περισσότερες πληροφορίες και οι όροι συμμετοχής στον διαγωνισμό παρέχονται μέσα από την ιστοσελίδα της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος στη διεύθυνση  https://senariografoi.gr/gr/news/stories/i1389/.