Τελευταία Νέα

Διαβάστε και ενημερωθείτε με τα πιο πρόσφατα νέα, αποφάσεις και δελτία τύπου του Δήμου Αρταίων.

Παρέμβαση Δημάρχου Αρταίων για τις ελλείψεις σε στύλους ηλεκτροφωτισμού από την ΔΕΔΔΗΕ. Ο Δήμος έχει προπληρώσει για την επέκταση του δημοτικού φωτισμού, 65 στύλους ηλεκτροφωτισμού προϋπολογισμού 72.000 ευρώ.

29 Απριλίου 2020

Την ανεπάρκεια του δημοτικού φωτισμού του Δήμου εξαιτίας της έλλειψης στύλων από την ΔΕΔΔΗΕ, θέτει για άλλη μια φορά ο Δήμαρχος Αρταίων προς τους αρμόδιους. Συγκεκριμένα, ο Δήμαρχος Χρήστος Τσιρογιάννης σε επιστολή του προς την ΔΕΔΔΗΕ αναφέρεται στο απαράδεκτο γεγονός να φρενάρεται η επέκταση του δημοτικού δικτύου φωτισμού εξαιτίας των ελλείψεων σε στύλους από το 2016 και μάλιστα ενώ ο Δήμος έχει προπληρώσει περίπου 72.000 ευρώ για 65 στύλους ηλεκτροφωτισμού για την εγκατάστασή τους.  Σε αναμονή της απάντησης από τους αρμόδιους φορείς, ο Δήμαρχος δήλωσε:

«Ως Δήμος Αρταίων έχουμε κάνει όλες τις προβλεπόμενες κινήσεις, έχουμε μάλιστα προπληρώσει ένα σημαντικό ποσό, προκειμένου να επεκταθεί το δίκτυο δημοτικού φωτισμού. Υπάρχουν αιτήματα που είναι ανεκπλήρωτα από το 2016 και τον δημότη, ουδόλως τον ενδιαφέρει αν ο ΔΕΔΔΗΕ δεν έχει στύλους στην αποθήκη του. Τον ενδιαφέρει να έχει φως στην γειτονιά του. Αυτό το πρόβλημα, λοιπόν, πρέπει να λυθεί άμεσα και θα πιέσουμε όσο μπορούμε προς αυτή την κατεύθυνση».