Τελευταία Νέα

Διαβάστε και ενημερωθείτε με τα πιο πρόσφατα νέα, αποφάσεις και δελτία τύπου του Δήμου Αρταίων.

Παράταση των συμβάσεων των ωφελουμένων ζητά ο Δήμαρχος Αρταίων από την Υφυπουργό Εργασίας

22 Νοεμβρίου 2019

Επιστολή απέστειλε ο Δήμαρχος Αρταίων, Χρήστος Τσιρογιάννης προς την Υφυπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων κα. Δόμνα – Μαρία Μιχαηλίδου ζητώντας την παράταση των συμβάσεων ωφελουμένων του προγράμματος «Προώθηση της απασχόλησης μέσω προγραμμάτων κοινωφελούς χαρακτήρα».

Συγκεκριμένα, ο κ. Τσιρογιάννης ανέφερε ότι τον Ιανουάριο του 2020 ολοκληρώνεται στον Δήμο Αρταίων το πρόγραμμα κοινωφελούς χαρακτήρα στο οποίο απασχολούνται 130 εργαζόμενοι.

 «Το Πρόγραμμα εξελίσσεται με πλήρη επιτυχία, καθώς έδωσε την ευκαιρία στον Δήμο μας να επιτελέσει σημαντικό έργο, κυρίως σε κρίσιμους τομείς που άπτονται της καθημερινότητας των δημοτών (καθαριότητα, περιποίηση πρασίνου, επισκευές και συντήρηση δρόμων και κτιριακών υποδομών κλπ).

Για τον λόγο αυτό, και δεδομένου ότι αυξήθηκε κατακόρυφα η ανταπόκριση του Δήμου στα αιτήματα των Δημοτών, προκειμένου να διατηρήσουμε το υψηλό επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών που επιτεύχθηκε, θα παρακαλούσαμε θερμά, όπως εξετάσετε τη δυνατότητα παράτασης των συμβάσεων των ωφελουμένων από πόρους του προγράμματος» τόνισε στην επιστολή του ο Δήμαρχος Αρταίων Χρήστος Τσιρογιάννης.