Τελευταία Νέα

Διαβάστε και ενημερωθείτε με τα πιο πρόσφατα νέα, αποφάσεις και δελτία τύπου του Δήμου Αρταίων.

Παράταση έως την Παρασκευή 25/9/2020 για τις αιτήσεις στο Κοινωνικό Παντοπωλείο/Παροχή Συσσιτίου και το Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου Αρταίων

21 Σεπτεμβρίου 2020

Ο Δήμος Αρταίων ενημερώνει τους πολίτες ότι δίδεται χρονική παράταση για τις αιτήσεις εν δυνάμει ωφελούμενων, τόσο για το Κοινωνικό Παντοπωλείο/Παροχή Συσσιτίου όσο και για το Κοινωνικό Φαρμακείο έως την Παρασκευή 25/9/2020.

Θα ακολουθήσει διαδικασία επαναξιολόγησης, σύμφωνα με τις προβλεπόμενες διαδικασίες, από τις Κοινωνικές Δομές του Δήμου.

Υπενθυμίζεται πως η διαδικασία υποβολής νέων αιτήσεων, είναι ανοιχτή και μπορεί οποιοσδήποτε επιθυμεί να ενταχθεί να καταθέσει τα απαραίτητα δικαιολογητικά.

Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τα κριτήρια ένταξης και τα δικαιολογητικά που είναι απαραίτητα για την συμμετοχή στο Πρόγραμμα, οι δημότες μπορούν να ενημερωθούν στο site του Δήμου Αρταίων, www.arta.gr, στο ειδικό banner (εικονίδιο) του Κοινωνικού Παντοπωλείου/Παροχής Συσσιτίου και του Κοινωνικού Φαρμακείου ή να επικοινωνήσουν με τους αρμόδιους υπαλλήλους στα τηλέφωνα 26810 24897 (e-mail: koinoniko-pantopoleio@arta.gr) για το Κοινωνικό Παντοπωλείο/Παροχή Συσσιτίου και 26810 24326 (e-mail : koinoniko-farmakeio@arta.gr) για το Κοινωνικό Φαρμακείο.