Τελευταία Νέα

Διαβάστε και ενημερωθείτε με τα πιο πρόσφατα νέα, αποφάσεις και δελτία τύπου του Δήμου Αρταίων.

Ολοκληρώθηκε με τις καλύτερες «εντυπώσεις» η έκθεση ζωγραφικής του Αλέξανδρου Τσιούρη στη Δημοτική Πινακοθήκη της Άρτας

11 Απριλίου 2023

Ολοκληρώθηκε με τις καλύτερες «εντυπώσεις» η έκθεση ζωγραφικής του Αλέξανδρου Τσιούρη στη Δημοτική Πινακοθήκη Άρτας. Τόσο κάτοικοι, όσο και μαθητές σχολείων, επισκέφθηκαν την έκθεση του εικαστικού και εκπαιδευτικού καλλιτεχνικών, ο οποίος μέσα από τα έργα του θέλησε να δώσει μία «ματιά» στη βιωματική εμπειρία του με τον τόπο που ζει και δρα τα τελευταία 15 χρόνια.

Με φόντο σημεία της Άρτας, ο Αλέξανδρος Τσιούρης μέσω της φυσικής επαφής του με αυτά στο πλαίσιο εκδρομών, ωρών ξεκούρασης αλλά και διασκέδασης με φίλους, απέδωσε στα έργα του τόσο τη φυσική ομορφιά της πόλης μας, όσο και την ηρεμία που την διέπει. Καθημερινά σκηνικά που φαντάζουν απλά, πυροδοτούν την δημιουργική διάθεση του καλλιτέχνη, φέρνοντας στην περιοχή μας μία ακόμη σπουδαία έκθεση.

Επισκεπτόμενος την έκθεση ο Δήμαρχος κ. Τσιρογιάννης τόνισε: «Ήταν μια πραγματικά εκπληκτική έκθεση, η οποία κέρδισε τις εντυπώσεις. Θέλω να ευχαριστήσω τον Αλέξανδρο για την προσφορά του στα πολιτιστικά δρώμενα της πόλης μας και στην δυνατότητα που έδωσε σε μικρούς και μεγάλους, να δουν από κοντά αυτή την καταπληκτική δουλειά, το πώς δηλαδή αποτυπώθηκαν σημεία της πόλης μας τόσο παραστατικά».