Τελευταία Νέα

Διαβάστε και ενημερωθείτε με τα πιο πρόσφατα νέα, αποφάσεις και δελτία τύπου του Δήμου Αρταίων.

Ολοκληρώθηκε η αντικατάσταση και επέκταση του δικτύου ύδρευσης στην Τοπική Κοινότητα Γριμπόβου

20 Ιουλίου 2022

Χρ.Τσιρογιάννης: «Επάρκεια πόσιμου νερού ακόμη και στους μήνες αιχμής».

Ένα ακόμη έργο ύδρευσης που υλοποίησε η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Άρτας, ολοκληρώθηκε και συγκεκριμένα η αντικατάσταση και επέκταση του δικτύου ύδρευσης στην Τοπική Κοινότητα Γριμπόβου.

Μεταξύ άλλων των εργασιών που πραγματοποιήθηκαν, ήταν η αντικατάσταση τμήματος του δικτυού ύδρευσης μήκους 800 μέτρων, από την δεξαμενή μέχρι το χωριό Γρίμποβο, εκσκαφές, τοποθέτηση νέου αγωγού και εγκιβωτισμός, με προϋπολογισμό 14.508 ευρώ και χρηματοδότηση από πόρους της ΔΕΥΑΑ.

Το έργο επισκέφτηκε ο Δήμαρχος Αρταίων Χρήστος Τσιρογιάννης συνοδευόμενος από την Πρόεδρο της περιοχής Σοφία Κέφη, τον Διευθυντή της ΔΕΥΑΑ Βασίλη Κρανιώτη και τον Προϊστάμενο της Τεχνικής Υπηρεσίας της ΔΕΥΑΑ Νίκο Τριανταφυλλάκη, προκειμένου να παρακολουθήσουν την πορεία του έργου από κοντά. Κοινή διαπίστωση όλων η άρτια εκτέλεση και σπουδαιότητα του έργου με το οποίο λύνεται το πρόβλημα της λειψυδρίας ειδικότερα τους καλοκαιρινούς μήνες που υπάρχει έντονη κατανάλωση, το οποίο παρουσιάζονταν εξαιτίας της παλαιότητας του δικτύου, μιας και είχε μικρύνει και η διατομή του από την συσσώρευση αλάτων.