Τελευταία Νέα

Διαβάστε και ενημερωθείτε με τα πιο πρόσφατα νέα, αποφάσεις και δελτία τύπου του Δήμου Αρταίων.

Ολοκληρώθηκε η 8η Πανελλήνια Έκθεση Άρτας

04 Οκτωβρίου 2022

Ψήφος εμπιστοσύνης από Ήπειρο, Ιόνια Νησιά και Δυτική Ελλάδα.

Με επιτυχία και με πλήθος κόσμου να δίνει το «παρών», ολοκληρώθηκε το βράδυ της Δευτέρας 3 Οκτωβρίου, η 8η Πανελλήνια Έκθεση Άρτας και η Εμποροπανήγυρη, που διοργάνωσαν ο Δήμος Αρταίων και η Αναπτυξιακή του Δήμου.

Κατά τη διάρκεια της μιας εβδομάδας τον Εκθεσιακό Χώρο του Δήμου Αρταίων υπολογίζεται ότι πέρασαν σχεδόν 80.000 επισκέπτες από την Άρτα, την Ήπειρο, τα Ιόνια Νησιά και τη Δυτική Ελλάδα, ενώ το Εκθεσιακό Κέντρο, την Εμποροπανήγυρη και το λούνα παρκ επισκέφθηκαν σχολεία της περιοχής, ΚΔΑΠ και το ΚΔΑΠ μεΑ του Δήμου Αρταίων. Συνολικά στην 8η Πανελλήνια Έκθεση προβλήθηκαν σχεδόν 30 επιχειρήσεις και φορείς από την Άρτα, την Ήπειρο και όλη τη χώρα, γεγονός που αποδεικνύει ότι η διοργάνωση, που πλέον εκτείνεται σε σχεδόν 2500 τετραγωνικά, αποτελεί έναν διαρκώς ανερχόμενο θεσμό που προβάλλει την Άρτα και ενισχύει την τοπική οικονομία.

«Η 8η Πανελλήνια Έκθεση και η Εμποροπανήγυρη αποτελούν πλέον θεσμό που μεγαλώνει διαρκώς, κάτι που φάνηκε και φέτος με τη συμμετοχή επιχειρήσεων από πολλές περιοχές της χώρας. Τα δύο χρόνια υγειονομικής κρίσης δεν εμπόδισαν την επιτυχία της επιχείρησης, γεγονός που αποδεικνύει την εμπιστοσύνη που μας έχουν οι εκθέτες. Τα μηνύματα που λαμβάνουμε είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικά, για τη συνέχεια, κάτι που μας γεμίζει αισιοδοξία. Φυσικά, μεγάλος μας στόχος είναι η κατασκευή του Μόνιμου Εκθεσιακού, Κλειστού, Κέντρου 3.000 τ.μ. Με αυτόν τον χώρο θα πραγματοποιούμε  θεματικές εκθέσεις όλο το χρόνο. Στηρίζουμε την τοπική οικονομία, τους επιχειρηματίες μας, αλλά και την επιχειρηματικότητα και βγάζουμε την Άρτα δυναμικά στο προσκήνιο», αναφέρει σε δήλωσή του ο Δήμαρχος Αρταίων Χρήστος Τσιρογιάννης.

Και συνέχισε: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω αρχικά όλους εκθέτες, τους επισκέπτες που μας τίμησαν με την παρουσία τους, καθώς και τους φορείς που συμμετείχαν στην φετινή διοργάνωση, αλλά και όλους όσους βοήθησαν στην άρτια διοργάνωση, όπως η Ελληνική Αστυνομία Άρτας, η Δημοτική Αστυνομία, η Πυροσβεστική, το Αστικό ΚΤΕΛ και τα Μ.Μ.Ε. για την προβολή της εκδήλωσης. Ήταν μια ακόμη ψήφος εμπιστοσύνης στην προσπάθειά μας. Θα ήθελα, βεβαίως, να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο Παναγιώτη Γαλάνη και τα στελέχη της Αναπτυξιακής του Δήμου μας που “σήκωσαν “στην πλάτη της όλη την εκδήλωση. Όλοι μαζί με συνεργασία μπορούμε να πετύχουμε πολλά για την πόλη μας και για τους δημότες μας».