Τελευταία Νέα

Διαβάστε και ενημερωθείτε με τα πιο πρόσφατα νέα, αποφάσεις και δελτία τύπου του Δήμου Αρταίων.

Ολοκληρώθηκαν οι ψεκασμοί για την καταπολέμηση των κουνουπιών σε όλο το εύρος του Δήμου Αρταίων

30 Σεπτεμβρίου 2022

Χρ. Τσιρογιάννης: «Ιδιαίτερη φροντίδα σε κοινοχρήστους χώρους, παραποτάμιες περιοχές, σε φρεάτια ομβρίων υδάτων, παιδικές χαρές και εκκλησίες».

Ο Δήμος Αρταίων, στα πλαίσια προστασίας και διαφύλαξης της δημόσιας υγείας των δημοτών του, εφάρμοσε και φέτος πρόγραμμα καταπολέμησης κουνουπιών και λοιπών επιβλαβών εντόμων με τελευταία εφαρμογή στα μέσα Σεπτεμβρίου.

Το πρόγραμμα καταπολέμησης κουνουπιών περιλάμβανε τέσσερις (4) κύκλους ψεκασμών εφαρμογών στις εστίες διαχείμασης και αναπαραγωγής των κουνουπιών, με επίγειους ψεκασμούς σε φρεάτια ομβρίων υδάτων, σε κοινόχρηστος χώρους, σε παραποτάμιες περιοχές, στη βλάστηση επί των πάρκων, των πλατειών, εκκλησιών και παιδικών χαρών σε όλο το εύρος του Δήμου Αρταίων.

«Ολοκληρώθηκε το προηγούμενο διάστημα το πρόγραμμα των τακτικών ψεκασμών σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες του Δήμου Αρταίων, καθώς μας ενδιαφέρει πρώτα και κύρια η δημόσια υγεία και η ασφάλεια όλων των δημοτών μας», αναφέρει σε δήλωσή του ο Αντιδήμαρχος Αγροτικής Ανάπτυξης Μιχάλης Κοτσαρίνης.