Τελευταία Νέα

Διαβάστε και ενημερωθείτε με τα πιο πρόσφατα νέα, αποφάσεις και δελτία τύπου του Δήμου Αρταίων.

Ολοκληρώθηκαν μικρά τεχνικά έργα σε Αμμότοπο, Κωστακιούς και Κορφοβούνι και νέες διαγραμμίσεις στο οδικό δίκτυο του Δήμου Αρταίων

08 Νοεμβρίου 2023

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες συντήρησης για την αξιοποίηση του πρώην Δημαρχείου Αμμοτόπου

Την συντήρηση ενός σημαντικού κτιρίου για την περιοχή του Αμμοτόπου και ένα ακόμη αίτημα των κατοίκων της περιοχής, υλοποίησε η Δημοτική αρχή σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Ειδικότερα ολοκληρώθηκαν οι εργασίες αποκατάστασης και συντήρησης του κτιρίου, του πρώην Δημαρχείου Αμμοτόπου με σκοπό την αξιοποίησή του.

Έργα καθημερινότητας σε Κωστακιούς και Κορφοβούνι

Mε εντατικούς ρυθμούς ολοκληρώνονται και συνεχίζονται μικρά και μεγάλα έργα που έχει δρομολογήσει, η Δημοτική Αρχή υπό τον Χρήστο Τσιρογιάννη.

Πιο συγκεκριμένα, το προηγούμενο διάστημα ολοκληρώθηκαν σημαντικές εργασίες, για την αναβάθμιση της καθημερινότητας των κατοίκων των Κωστακιών και του Κορφοβουνίου, αφού αποκαταστάθηκαν δρόμοι, τόσο εσωτερικής όσο και αγροτικής οδοποιίας με νέα ασφαλτόστρωση και τσιμεντόστρωση, με τις εργασίες αυτές να κρίνονται επιβεβλημένες για την ομαλή και ασφαλή κίνηση τόσο των οδηγών, όσο και των κατοίκων.

Διαγραμμίσεις με νέες τεχνικές και σύγχρονα υλικά στο οδικό δίκτυο του Δήμου Αρταίων

Τέλος, ο Δήμος Αρταίων συνεχίζει, με αμείωτους ρυθμούς, τις εργασίες συντήρησης και βελτίωσης της οριζόντιας σήμανσης (διαγράμμιση) στους οδικούς άξονες του αρμοδιότητας του. Ειδικότερα, τα έργα αυτά, υλοποιούνται με την εφαρμογή νέων τεχνικών και ειδικών υλικών.