Τελευταία Νέα

Διαβάστε και ενημερωθείτε με τα πιο πρόσφατα νέα, αποφάσεις και δελτία τύπου του Δήμου Αρταίων.

Ολοκληρώνεται από το Δήμο Αρταίων η διαπλάτυνση του κεντρικού δρόμου προς Κορφοβούνι

04 Ιουλίου 2019

ΧΡ. ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗΣ: «Ιδιαίτερα σημαντικό έργο για τους κατοίκους της περιοχής»

 

Ολοκληρώνεται από το Δήμο Αρταίων το έργο διαπλάτυνσης του κεντρικού δρόμου που οδηγεί στο Κορφοβούνι, το οποίο βελτιώνει σημαντικά την καθημερινότητα των κατοίκων των περιοχής και συμβάλλει στην αύξηση της οδικής ασφάλειας.

 

Στο σημείο βρέθηκε σήμερα το πρωί ο Δήμαρχος Αρταίων Χρήστος Τσιρογιάννης, ο οποίος μαζί με τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων Κώστα Ζέρβα και το Δημοτικό Σύμβουλο Γιώργο Πανέτα, επιθεώρησε τις εργασίες διαπλάτυνσης του δρόμου, το οποίο αποτελούσε ένα πάγιο αίτημα των κατοίκων και πλέον υλοποιείται.

 

«Συνεχίζουμε με παρεμβάσεις ουσίας να διευκολύνουμε την καθημερινότητα των συμπολιτών σε όλο το Δήμο Αρταίων. Στο Κορφοβούνι δώσαμε προτεραιότητα στο συγκεκριμένο έργο καθώς είναι πολύ σημαντικό και θα συμβάλλει καθοριστικά στην αύξηση της ασφάλειας των διερχόμενων οδηγών. Η διαπλάτυνση θα συνεχιστεί μέχρι και την διασταύρωση του δρόμου που οδηγεί από τον Έλατο Κορφοβουνίου στον οικισμό Κορφοβουνίου και σε επόμενη εργολαβία θα γίνουν εργασίες ασφαλτόστρωσης και διαγράμμισης» αναφέρει σε δήλωσή του ο Δήμαρχος Αρταίων. Και συνεχίζει: «Αυτό το διάστημα σε όλο το Δήμο υλοποιούνται πάνω από 10 εργολαβίες για την καθημερινότητα, στην οποία έχουμε επενδύσει πάνω από 22 εκ. ευρώ αυτά τα χρόνια και συνεχίζουμε, έχοντας ως πρώτο μέλημα την ικανοποίηση όλων των αιτημάτων των πολιτών».