Τελευταία Νέα

Διαβάστε και ενημερωθείτε με τα πιο πρόσφατα νέα, αποφάσεις και δελτία τύπου του Δήμου Αρταίων.

Οι Λογιστές-Τραπεζικοί νικητές στο 3ο Εργασιακό Πρωτάθλημα Μπάσκετ που διοργάνωσε ο Δήμος Αρταίων

18 Ιουλίου 2022

Χρ. Τσιρογιάννης: «Συγχαρητήρια σε όλες τις ομάδες. Εργασιακό Πρωτάθλημα σε όλα τα αθλήματα».

Το τρόπαιο του 3ου Εργασιακού Πρωταθλήματος Μπάσκετ Άρτας σήκωσαν οι Λογιστές-Τραπεζικοί  στο τελικό απέναντι στους Τεχνικούς, που πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο ενώπιον πολλών φιλάθλων, την Πέμπτη 14 Ιουλίου 2022.

Οι Λογιστές-Τραπεζικοί επικράτησαν με 48-47 σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι που κράτησε το ενδιαφέρον στα ύψη έως τέλος, καθώς υπήρξε παράταση και ο νικητής κρίθηκε με καλάθι στην εκπνοή της, πανηγυρίζοντας την κατάκτηση του τροπαίου μιας διοργάνωσης που έχει καταστεί πλέον θεσμός.

Προηγήθηκε η διεξαγωγή του μικρού τελικού, ο οποίος βρήκε νικητές τους Μηχανικούς απέναντι στην ομάδα από τα Κοτόπουλα Άρτας, με σκορ 58-53. Συνολικά στο φετινό Εργασιακό Πρωτάθλημα Μπάσκετ της Άρτας συμμετείχαν 14 ομάδες, που αποτελούνταν περίπου από 200 αθλητές.

Ανάμεσα στους δύο τελικούς, ο Δήμος Αρταίων βράβευσε τρεις ανθρώπους που έχουν προσφέρει από το δικό τους πόστο στο μπάσκετ και στον Αρτινό αθλητισμό, και ειδικότερα βραβεύτηκαν από τον Δήμαρχο Αρταίων Χρήστο Τσιρογιάννη, ο Θανάσης Λιόντος πρώην διαιτητής Α’ Εθνικής, από τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού Νίκο Λιόντο, ο διακεκριμένος Αρτινός μπασκετμπολίστας Δημήτρης Γυφτοκώστας, και από τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων Σωτήρη Χρηστούλη, ο αείμνηστος Λευτέρης Σιαφαρίκας, με το βραβείο να παραλαμβάνει ο ανιψιός του Γιώργος, για την ιδιαίτερη προσφορά του στον Αρτινό Αθλητισμό.

«Ξεκινήσαμε πριν τέσσερα χρόνια μια προσπάθεια στο χώρο του ερασιτεχνικού εργασιακού αθλητισμού που κάθε χρόνο αναβαθμίζουμε με στόχο να δημιουργήσουμε μια ωραία παρέα, αλλά και να δώσουμε την ευκαιρία σε πολλούς συμπολίτες μας να ξεφύγουν  από την δύσκολη καθημερινότητα και να αθληθούν.  Θα ήθελα να συγχαρώ όλες τις ομάδες για την συμμετοχή τους και την πορεία τους», δήλωσε μεταξύ άλλων Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Νίκος Λιόντος.

Η Δημοτική Αρχή ευχαριστεί θερμά όλους όσους συνέδραμαν στο να διοργανωθεί το 3ο Εργασιακό Πρωτάθλημα Μπάσκετ και ιδιαίτερα τους ανθρώπους του αθλήματος στην πόλη, τους διαιτητές, τις ομάδες και τους παίκτες (ΓΝΑ & Κ.Υ. & Ι. ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΙ, TECHNICIANS BC, ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΡΤΑΣ, ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ, ΑΔ ΑΡΤΑΣ, ΠΕ ΑΡΤΑΣ, ΔΗΜΟΣ ΑΡΤΑΙΩΝ, ENGINEERS, ΣΥΝ. ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΤΩΝ ΑΡΤΑΣ, ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΔΕ ΑΡΤΑΣ, ΤΕ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ, ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΑΡΤΑΣ, ΛΟΓΙΣΤΕΣ – ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΙ), τους φιλάθλους που παρακολούθησαν τις αναμετρήσεις στηρίζοντας έτσι το θεσμό, τους χορηγούς, την σχολή χορού GymG και τους υπαλλήλους του Δήμου που ενέσκηψαν στη διοργάνωση.